Announcement

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dosta je zajebancije.

Milan have sent Donnarumma a clear message: He needs to choose (quickly) between the line of his agent and that of Milan.
    Milan are offering Donnarumma €4.5M/year in wages, but have rejected all of Raiola's requests for clauses that don't benefit Milan.

Comment

• Dace drveni 5m plus 5m Rajoli. Plus klauzula 150m
      Originally posted by Vladan
      SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
      :vinjaksmajli:

Comment

• Raiola mu puni glavu, to je vise nego ocigledno.

Svidja mi se ovaj stav uprave Milana. Ides ili ostajes?

Ende.

Comment

• Tako i treba da bude. Ali jbt on je dete. Greota sto ce ovaj idiot da ga sputava celu karijeru. Nije sve u parama. Pogotovo u fudbalu gde vec sada zaradjuje prevelike pare
          Originally posted by Vladan
          SAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
          :vinjaksmajli:

Comment

• Comment

• Ajmo zavrsiti Rodrigueza, a onda idemo po Contija.

Fassone is in Germany to close the deal for Ricardo Rodriguez. Medicals expected to be on Wednesday.
              Milan will meet with Conti's agent on Thursday to try and close a deal.

Comment

• Nemoguca misija.

Milan will meet with Cairo to discuss Belotti in the next hours.
                Ovo vec postaje smaranje.

Should Donnarumma not renew his contract, Real Madrid are the most interested team out there for Gigio.
                Raiola proposed a release clause very low should Milan miss out on Champions League. Milan wants at least a clause with €100M.
                Donnarumma still has not decided whether he wants to renew with Milan. PSG are ready to give him a blank cheque.
                PSG have also told they will give Raiola whatever he wants for commisions. This is despite Milan's offer of making Gigio the best paid 18yo.

Comment

• Ma kakva nemoguca misija, to je Torino, da im bacis 60-70 miliona prodali bi ga odmah... Nego taj Kairo dize cenu, trazi 100 miliona, te pare nece dobiti.

Donaruma mi se smucio bas, tako mi je svejedno sada da li ce otici ili ostati, nikad od njega legenda kluba

Послато са LG-D838 уз помоћ Тапатока
                  VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Ma Raiola je tu govno, trazi on pare za sebe, kao za Pogbu sto je izvukao, mislim da je Donaruma jos pre rekao da bi zeleo da ostane zauvek u Milanu.
                    Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Imao je i Markizio menadzera... Znas na sta mislim, znas pricu bolje od mene
                      Da hoce da ostane ostao bi, on mu je menadzer, nije igrac njegov rob...

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Rodriguez stigao u Milano.

UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).

Comment

• A hoce li Milan dovesti igraca ekstra klase ikada vise? Znaci nekog ko nije visak u TOP 5-10 timova sveta

Comment

• Tesko da ce dovoditi takva pojacanja dok ne budu imali svoj stadion, mnogo je to manje prihoda... Pokusace Kinezi da pariraju ali videcemo, ovo im je prvi prelazni rok i za sada rade dosta dobro po mom misljenju, kada se klub vrati u LS kao redovan ucesnik i kandidat za titulu u Calcio samim tim ce biti privlacan top igracima... Ne znaju ovi klinci sta je Milan i kakvo je to ime u svetu fudbala, samo pare i to je to...

VALENTINO ROSSI #46

Comment

• Za Donarummu nema razloga da prelazi u Juve, ajde da je u Atalanti, Torinu ili nekoj slicnoj ekipi, covek je u Milanu i treba da ostane tamo do kraja, jos ce Milan kroz 3 godine opet boriti za titulu Serie A.

Comment

• Raiola je tu najmanje kriv, on je tu zato sto Donaruma hoce da mu on bude menadzer, i siguran sam da Donaruma nema nista protiv ovih navodnih zahtijeva Raiole, a to su u sustini zelje samog igraca.

Tako je bilo i sa Pogbom.
                                Last edited by ognjen; 06-06-17, 22:39.

Comment

Working...
                                X