Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Re: AC Milan
Igracina jeste , ali koliko god da je igracina , jos je veca nafuracina
Zato mi je i drago sto je otisao iz Barce ..
Sutra ocekujem pobjedu Milana od 2 gola razlike ..
Comment
-
Mozda i jesi najbolji napadac,ali nisi i igrac $#^%RT
Voli on da se malo prolupava sa nekakvim izjavama ovog tipa,ali da je igracina,nema price.
Comment
-
[quote author=Dale link=topic=2776.msg260600#msg260600 date=1299263868]
Igracina jeste , ali koliko god da je igracina , jos je veca nafuracina
Zato mi je i drago sto je otisao iz Barce ..
Sutra ocekujem pobjedu Milana od 2 gola razlike ..
[/quote]
Dale :8-[/ &*#GI(]
Comment
-
-
Evo najverovatnije sastava za sutrasnju utakmicu:
Tottenham: Gomes; Hutton, Dawson, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Palacios, Modric, Bale; Van der Vaart; Crouch.
Milan: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski; Merkel, Flamini, Seedorf; Robinho; Pato, Ibrahimovic
Bit ce teska utakmica,al vjerujem u prolaz dalje '65slif
Comment
-
Merkel i Jankulovski #%d* #%d* #%d*
Comment
-
Ma naducemo ih,ne postavlja se tu pitanje $8#a
Comment
-
Jepes ne igra,al me bokovi brinu,Lenon i Bejl protiv Jankulovskog i Abate-a #%d* #%d*
Moracemo mnogo da se namucimo ali ja verujem u prolaz dalje.
Comment
-
steta casano ,bomell i emanuelsen nemaju prava nastupa #%d* pa oni bi nam jako pomogli.bice tesko al imam neke nade,vjerujem da napad moze odlicno odradit posao a odbrana kakva takva je mora da sve od sebe da bokove cuva od brzonogih lenona i bale #%d* tottenham prima dosta golova a i daje,bice ovo odlicna tekma,steta sto smo primili gol #%d* al sta je tu je, ostaje nam se nadat prolazu.forza milan *%54a
Comment
-
[quote author=goodboy link=topic=2776.msg264656#msg264656 date=1299711039]
ovo je tuga sto nismo prosli dalje $JS}| pa bili smo duplo bolji,fine akcije pravili,samo realizacija je zakazala $JS}| al kad se vrate svi igraci bice ovaj novi milan mocan +*@WT*48*
[/quote]
Nista ispali smo idemo dalje,glavu gore ostaje zal kako nismo vcrs postigli barem jedan gol zato sto smo bilo mnogo bolji al sta je tu je,sad sve bacamo na osvajanje scudetta.
Comment
Comment