Boa
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
-
-
http://www.mozzartsport.com/vesti/sp...-brokija/99242
Ovo sve smesnije i smesnije cuj Broki da bude trenerDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Inzaghi je svoj otkaz produzio za samo jos jednu utakmicu na klupi Milana , jer sljedece kolo stvarno ne vidim sansu da pobjedimo Fiorentinu u gostima , mozda se moze bod uzeti koji nama apsolutno nista ne znaci..
Jos jedna sezona za zaborav.
Boneru za trenera!Last edited by Rossonero; 08-03-15, 20:42.
Comment
-
-
Igraci na koje Inzaghi racuna za sutrasnju utakmicu protiv Fiorentine:
PORTIERI: Abbiati, Diego Lopez, Gori
DIFENSORI: Abate, Albertazzi, Antonelli, Alex, Bocchetti, Bonera, Mexes, Paletta
CENTROCAMPISTI: Essien, Muntari, Suso, Van Ginkel, Bonaventura, Locatelli (73), Mastalli (36)
ATTACCANTI: Cerci, Destro, Honda, Menez, Pazzini
Comment
-
Najnovijim porazom ''Rossonera'' od Fiorentine, Pipo Inzagi se još više primakao rastanku od klupe Milana. U prilogu možete da pogledate njegov dosadašnji učinak, koji nikako ne ide u prilog njegovoj i večeras izraženoj želji da ostane na ovom poslu.
I pored svih ovih poražavajućih brojki, Filipo Inzagi je posle poraza od Fiorentine naglasio kako je ohrabren večerašnjom igrom njegovog tima i uveren da je ovo najava boljih dana za ekipu Milana u nastavku sezone.
O ostavci ni ne razmišlja, naprotiv.
''Nadam se da ću se i narednih 30 godina baviti trenerskim poslom.
Milan mi je mnogo dao u dosadašnjoj karijeri i nadam se da ću ovde ostati što duže.
Imam važeći ugovor, na ljudima iz kluba je da donesu odluku.
Ako me zadrže - odlično, a ako ne, radiću ovaj posao na nekom drugom mestu'', poručio je Inzagi.Spoiler
Fiorentina-Milan 2-1
Comment
-
Vama treba jedan ozbiljan i proveren trener,a ne Inzagi,Sedorf i ostali.
Donadoni bi vama seo opasno,Parma se raspada verujem da bi covek voleo da trenira Milan,ali pita se tu Berluskoni.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Da ste pre koju godinu prodali El Saravija sada bi imali respektabilnu ekipu,ovako bodu oci mnogi a pogotovo odbrana koja je smesna.Dreams are coming true.
Comment
-
Tako Marota radi i dan danas,sve hoce za dzabe i eto umeo je da pogodi sa tim free transferimaDreams are coming true.
Comment
Comment