Gde piše to? Pročitaj dva posta ispod zašto mislim da neće biti dobro po Milan ako obojica budu igrali.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Originally posted by bice View PostA moze li meni neko reci zasto Cerci nije dobijao prilike u Atletiku?Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNe moze fizicki da isprati njihov tempo,nedavno je kruzio i neki klip sa njihovog treninga i tu se vidi da on ne moze da dise nakon istog...preozbiljan fudbalDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ma tesko ce on pored Mandzuke i Grizmana da dominira.A mislim da je ovaj dolazk Cercija moguca najava odlaska Faraona na leto.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
A dobro jbg,njega su povrede dosta sputale ali mogli biste za nekih 15-ak miliona da ga uvaljate nekome.Dreams are coming true.
Comment
-
-
Milannews i Sky izvestavaju o izjavi celnika Atletika kako Cerci ima izbor da li ce preci u Milan ili ostati u tom klubu dok ce Tores svakako preci u Atletiko, pretpostavljam da ce onda oni preuzeti njegovu platu....
Dzaba Mitar ako ne dodje Cerci, bas sam se smorio sad, samo da potvrde dolazak...
Inace Mitra ne bi voleo da vidim u Milanu, glumi Balotelija i ne bi bio dobar za atmosferu a i ovako fudbalski mi nije nista specijalno, samo snaga i to je to, igrac za englesku, ne za Serie A gde treba i mozak
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatalkaVALENTINO ROSSI #46
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostMilannews i Sky izvestavaju o izjavi celnika Atletika kako Cerci ima izbor da li ce preci u Milan ili ostati u tom klubu dok ce Tores svakako preci u Atletiko, pretpostavljam da ce onda oni preuzeti njegovu platu....
Dzaba Mitar ako ne dodje Cerci, bas sam se smorio sad, samo da potvrde dolazak...
Inace Mitra ne bi voleo da vidim u Milanu, glumi Balotelija i ne bi bio dobar za atmosferu a i ovako fudbalski mi nije nista specijalno, samo snaga i to je to, igrac za englesku, ne za Serie A gde treba i mozak
Poslato sa LG G pro2 pomoću Tapatalka
#lako
Comment
Comment