Jaoooo perverzija na nivou,eto jos veci motiv igracima da budu bolji
Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Igraci na koje Inzaghi racuna za utakmicu protiv Sampdorie:
Abbiati, Agazzi, Diego Lopez, Albertazzi, Armero, Bonera, De Sciglio, Mexes, Rami, Zaccardo, Zapata, Essien, De Jong, Poli, Saponara, Van Ginkel, Bonaventura, El Shaarawy, Honda, Menez, Niang, Pazzini, Torres.Last edited by Rossonero; 07-11-14, 17:57.
Comment
-
Odličan susret na Luigi Ferrarisu završen bez pobjednika
Milan je iz prve prilike došao do vodstva, a strijelac je Stephan El Shaarawy. Domaćin je zaprijetio u 22. minuti susreta preko Edera, ali ostalo je bez promjene rezultata.
Novu priliku Inzaghijeva ekipa imala je u 28. minuti susreta, ali je udarac Bonaventure odlično odbranio golman Sampdorije.
Domaćin je u samoj završnici prvog poluvremena došao do izjednačenja, a mrežu Milana zatresao je Gabbiadini.
Sampdorija prijeti u 51. minuti susreta preko Stefana Okake, ali njegov udarac pogađa stativu.
Ono što nije uspio u pogodak pretvoriti Okaka jeste Eder koji donosi vodstvo Sampdoriji.
Milan do izjednačenja dolazi u 65. minuti susreta. Djamel Mesbah je igrao rukom u šesnaestercu, a precizan sa bijele tačke bio je Jeremy Menez.
Milan je u 85. minuti susreta ostao sa deset igrača na terenu. Crveni karton dobio je Daniele Bonera. Ostalo je do kraja susreta 2:2 na Luigi Ferrarisu.
Sampdoria-Milan 2-2
Comment
-
Originally posted by Miletić View PostInzaghi: "Bonera je danas bio najbolji na terenu. Odigrao je odlican mec, bas kao i Essien." #Milannews
Pre ce se zavrsiti mala nevesta nego sto ce Bonera otici u penzijuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Miletić View Postja ne znam dal lik troluje jer ako je ozbiljan onda nek ide i on sa Bonerom u paketu
a taj kad ode iz Milana slavicu taj datum kao drugu slavuDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Comment