Announcement
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Igraci na koje Pippo racuna za utakmicu protiv Lacija:
Abbiati, Agazzi, Lopez; Abate, Albertazzi, Alex, Armero, Bonera, Rami, Zaccardo, Zapata; Cristante, De Jong, Essien, Honda, Muntari, Poli, Saponara; El Shaarawy, Mastour, Menez, Niang.Last edited by Rossonero; 30-08-14, 21:52.
Comment
-
-
-
Ambrosini najavio kraj nakon 20 godina
Bivši italijanski reprezentativac i kapiten Milana Massimo Ambrosini oprašta se od aktivnog igranja nogometa.
Ambrosini je odlučio da se nakon 20 godina profesionalnog igranja oprosti od nogometa. Kaže da je 90 posto siguran u tu odluku.
"Devedeset posto sam siguran da ću završiti karijeru i okrenuti se poslu TV komentatora," kazao je Ambrosini, dodavši:
"Žao mi je što završavam karijeru nakon 20 godina. Bila je to velika karijera i imam nekoliko zanimljivih ponuda izvana."
Legendo srecno u zivotu i hvala ti za sve sto si ucinio za Milan i fudbal opcenito.
Last edited by Rossonero; 01-09-14, 23:01.
Comment
-
Milan bez Lopeza najmanje dvije sedmice
Golman Milana Diego Lopez zbog povrede prepona će odsustvovati s terena najmanje dvije sedmice.
"Diego Lopez je povrijedio desnu preponu. Biće podvrgnut detaljnim pregledima, ali možemo potvrditi da će odsustvovati najmanje dvije sedmice", stoji u saopćenju kluba.Također, problema s povredom ima i defanzivac Alex, te španski napadač Fernando Torres. Diego Lopez će tako propustiti veliki derbi trećeg kola protiv Juventusa, dok je nastup Alexa pod velikim upitnikom.
Comment
Comment