Bravo Niče, e ovo je prava titula kada je uzmeš preko Nadala, Vavrinke, Iznera,Zverka a uz to raspališ publiku širom sveta, nikoga ne ostaviš ravnodušnim. A bilo je i puno elemenata koji čine spektakl, efektnih poteza, prenaglašene teatralosti, prenaglašeih čarki i sitnih provokacija. U Holivudskom stilu Roki Balboe. Kličem
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2019. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gospodin Mouratoglou je shvatio poentu.Last edited by Prle!; 03-03-19, 08:13.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by Prle! View PostMa gotivim ga i ja
Kako ne gotiviti lika koji ne može poen završiti nit vinerom niti greškom ako prije toga lopticu barem 25 puta ne prebaci.
I koji ima onako bolesnu facu
Onako buljavo, blentavo... KRALJ!!!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
KIRIJOOOOOOOOOOOOOOS
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Čudo ga nema sada torpedo, koji kaze da se njemu uvek, igra samo gubi meceve, jer je slab. Lol
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Highly talented, a lik grbav ko 90 godisan starac. Sad idu Masterse gde on ne moze titulu uzeti, pa onda sljaka gde moze samo Estoril i Lyon uzeti, tako da cekamo travnatu sezonu, a uz to moraju sve bogove, horoskop, planete i zvezde biti naklonjene gospodinu Kirgiosu pa ako mu se bude igralo mozda uradi nesto, ako ne opet u rupu.OVAKO
Comment
-
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostHighly talented, a lik grbav ko 90 godisan starac. Sad idu Masterse gde on ne moze titulu uzeti, pa onda sljaka gde moze samo Estoril i Lyon uzeti, tako da cekamo travnatu sezonu, a uz to moraju sve bogove, horoskop, planete i zvezde biti naklonjene gospodinu Kirgiosu pa ako mu se bude igralo mozda uradi nesto, ako ne opet u rupu.
Comment
-
NI, svaka cast Konorsu..trebalo je preko hiljadu i po puta izaci na teren i odigrati mec ali je malo nelogicno za 1 takvu legendu da ima vise titula nego top 10 pobjeda kao i negetivan skor sa istima ma kakav taj renking bio. Druga su vremena bila..a tu su i blagodeti i mane dugotrajnosti. Znam se da mu je do koju godinu pisalo 103 titule, pa 107, sad 109.. uostalom od svih tih trofeja jedno 80 je uzeo u Americi sto ipak nesto govori.
Kirgosov najlaksi mec na kraju ispade finale.. on i Djere su vrsnici, gledao je Rio, motiv vise
Comment
-
I da kao takav posprda najbolje kad god mu se digne
Comment
-
Originally posted by cssr View PostNI, svaka cast Konorsu..trebalo je preko hiljadu i po puta izaci na teren i odigrati mec ali je malo nelogicno za 1 takvu legendu da ima vise titula nego top 10 pobjeda kao i negetivan skor sa istima ma kakav taj renking bio. Druga su vremena bila..a tu su i blagodeti i mane dugotrajnosti. Znam se da mu je do koju godinu pisalo 103 titule, pa 107, sad 109.. uostalom od svih tih trofeja jedno 80 je uzeo u Americi sto ipak nesto govori.
Kirgosov najlaksi mec na kraju ispade finale.. on i Djere su vrsnici, gledao je Rio, motiv vise
Show must go on.
-tako nekako
Similis simili gaudet
Comment
Comment