Smece malo i on i sudac. Aljedeci poen je Paire to htio napraviti i rekao da mu je tenisica napukla i sudac mu je zabranio, mislim kakve su to gluposti. Ovo je grckom klosaru 3 mec za redom da to radi a i na prijasnnim turnirima je to radio mislim cak i u W na dva meca...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2019. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
U W nije igrao dva meča, odmah je ispao.
Ma baš nesportski igrač, još uvek je klinac u duši, ne bira sredstva da pobedjuje. Koliko puta samo baca lopticu prilikom servisa, namerno. Ono lupanje reketom o podlogu protiv Shapovalova u Majamiju i konstantno menjanje patika. Da ne zaboravim i "Bullshit Russian" upućeno Medvedevu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nobody beats Tsitsipas five time in a row.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by Zoje View PostZa koga navijate ? Cicipasa ili Kirgiosa?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment