Oooo Felikse [emoji173]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP World Tour Series 500 - 2019. godina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Steta za Tsongu. Bio je za nijansu bolji u ovom mecu, ali ce ga izgubiti. Mnogo srece ima ove godine Rodzer, dobio je nke meceve koje nikako nije trebao.
Iskreno se nadam da ce da mu se preokrene sezona, slicno kao prosle. Jedan mec kao onaj protiv Andersona bi bio dovoljan za tako nesto.
Comment
-
Nakon pada u trecem setu, uopste se nije kretao.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostKad je to pao, koji rezultat je bio. Nisam gledao ceo meč pa da vidim taj momenat.
Poslato sa ATU-L21 pomoću TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
@mark
Igrice, kladjenje nisu ono sto mene zanima u pracenju tenisa pa nisam sigurna da li nesto mozes prosuditi iz odgovora.
Okliznuo se i pao , koleno rekla bih a moze biti i kuk tesko je proceniti .. Znam de je on imao probeleme sa kolenima, ako se secas jedno vreme je stalno nosio zavoje.
No posle je nastavo da igra odlicno a TB je odigrao fenomenalno , nije se problem video , ali nije ni kod DelpaSimilis simili gaudet
Comment
-
Da, to nista ne mora da znaci, tek kada se ohladi tek se onda vidi koliko je i da li je ozbiljno.
A nisam znala da Delpo mora na operaciju. Svasta vala, koliki je taj covek staklen. Neverovatno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment