Jeste da je klishe zaliti se na ES, ali moram. Kakvi likovi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< AO 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Na Eurosportu prije par dana vidjeh one kao smiješne segmente sa prošlog Australian Opena. Prikazuju Šapovalova kako na pauzi sjedi i pojma nemam što je činio, ali mi za oko zapade rezultat: Šapovalov - Tsitsipas 6:1 6:3 3:0. Kako to nestvarno djeluje godinu dana kasnije.Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)
Comment
-
Ajmo Bautista.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Bauutistaaa
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ovo se znalo da ce biti jedan od najneizvesnijih meceva turnira.
Obojica iscrpljeni, umorni .... Ali smogli su snage za izuzetno uzbudljiv mec.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ukrade Cicipas set.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment