Strasan je Cicipas, kakav stav, kakva glava a uz to i fenomenalna igra i drzanje nivoa. Stvarno, veliki respekt
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< AO 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostKo je sada favorit Ciciban ili Agut?
Ali svejedno. Opraće ih Rafa sa pola gasa i jednog i drugog.Last edited by Chiwwi; 20-01-19, 12:16.
Comment
-
Originally posted by Lord Samuraj View PostFederer je vec dugo Serverer. Cim je duzi poen protiv kvalitetnijih igraca tesko ce uzeti.
Nikakav plan B ne postoji.
Do Wimbledona može na odmor.
Dok je izlazio sa terena mislim da mu je kroz glavu prolazilo: "zašto se ne povukoh prošle godine nakon AO?"
20GS je sada za Nadala potpuno dostižno i Federeru ostaje titula najelegantnijeg igrača.
Cicipas sa današnjom igrom ispada već protiv Aguta.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostSudija glavni zasluzio je kaznu. On bi covek nastavio poen na 5:5 kada je liniski viknuo aut. Takodje liniski je trebao da prekine poen posle toga.
Sent from my MI 6 using Tapatalkhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostPa uopste nije bilo jasno ko je uzviknuo aut, svi su bili zbunjeni
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Liniski je morao da prekine poen po meni. Umesto toga liniski se uplasio i da Cicipas nije reagovao ne bi se ni prekinuo poen.
I da, nema to nikakve veze sa Rodzerom, kao i onaj poen u prvom setu. I Rodzer je debelo ostecen u drugom tajbrejku.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostSudija ne sme da bude zbunjen. Treba da gleda liniskog koji je na toj liniji kada lopta ide na tu stranu.
Liniski je morao da prekine poen po meni. Umesto toga liniski se uplasio i da Cicipas nije reagovao ne bi se ni prekinuo poen.
I da, nema to nikakve veze sa Rodzerom, kao i onaj poen u prvom setu. I Rodzer je debelo ostecen u drugom tajbrejku.
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Roger sad izjavio da definitivno igra sljaku, samo se ne zna sta tacno osim RGa
sigpic
with experience.
Comment
Comment