Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< AO 2019.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stefanos naljutio Federera vec u prvom gemu.

Roberto nastavlja , izjednacio rezultat u drugom i ima brejk predosti u trecem setu.
    Similis simili gaudet

Comment

• Gledao sam njihov meč na Hopman kupu i to je bilo baš tijesno. Pitanje je kome sad više odgovaraju sporiji uslovi od onih u Pertu. Tsitsipas je bio potpuno zbunjen u prvom gejmu. Teško da ćemo ikad više vidjet dva prekoračenja u prvom gejmu i gubitak prvog servisa. Sad se već konsolidovao kad Federer nije kaznio njegovu odsutnost.
      Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Čilkan u 3. setu uzeo ceo jedan poen na drugi servis, Agut kao zid.
        sigpic

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
          Gledao sam njihov meč na Hopman kupu i to je bilo baš tijesno. Pitanje je kome sad više odgovaraju sporiji uslovi od onih u Pertu. Tsitsipas je bio potpuno zbunjen u prvom gejmu. Teško da ćemo ikad više vidjet dva prekoračenja u prvom gejmu i gubitak prvog servisa. Sad se već konsolidovao kad Federer nije kaznio njegovu odsutnost.
          Tsitsipas se prilično izglupirao tada kod 4:1 u tiebreaku, vidjećemo da li je nešto naučio iz toga.
          “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Steta sto Aguta u ev. gf ceka najgori moguci match up po njega, ali dobro ova forma bi bila ispracena najvecim uspehom u karijeri.
            Cilic ce svejedno biti preumoran ako bude morao da igra dva uzastopna meca u 5 setova.

Aaaa, al' se dere Marin
            Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by amnesiac View Post
              Gledao sam njihov meč na Hopman kupu i to je bilo baš tijesno. Pitanje je kome sad više odgovaraju sporiji uslovi od onih u Pertu. Tsitsipas je bio potpuno zbunjen u prvom gejmu. Teško da ćemo ikad više vidjet dva prekoračenja u prvom gejmu i gubitak prvog servisa. Sad se već konsolidovao kad Federer nije kaznio njegovu odsutnost.
              trebao je dobiti i trecu opomenu za istu stvar,al sudija nije imao mudulina
              Wizard

Comment

• Videcete vi kada Nadalov zreb bude bio Tiafo pa Agut.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• videcemo MI kad cealavi uzme AO

GO ZVERKO,GO
                  Wizard

Comment

• pa ES nije...je...govna

ostavise mi bustu na cedilu
                    Wizard

Comment

• Uh, kakav prvi set Federer strpao u džep. Odličan meč.
                      Federer, O'Sullivan, Schumacher, Armstrong!

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                        Tsitsipas se prilično izglupirao tada kod 4:1 u tiebreaku, vidjećemo da li je nešto naučio iz toga.
                        Očigledno nije

Mada su oni igrači identičnog kvaliteta. Mislim na sadašnjeg Federera, naravno.
                        Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

• Sheba publika grka [emoji19]

Comment

• Al' je bilo straha da ne izgubi set.
                            Sefanos na kraju , bumerang za prvi gem..

A ova dvojica kao iz Muppetshowa
                            Similis simili gaudet

Comment

• Imao je sanse Stefko da uzme set ali u kljucnim trenucima pravio greske i iskusno Roger uzeo poklon..

Eedemo Care!!!

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Comment

• Dobar mec i tb, mogao je Rodzer mozda i ranije da zavrsi imao bar 3 glupe greske.

Gledala sam nocas Tijafoa i Grisu u pva dva seta. Kako je Amer pustio ruku, sta je sve pogadjao, kakve uglove i coskice, malo sta je Bugarin mogao vise od onoga, osim u tb drugog, kada je imao 3 sl. Tako da je sasvim ocekivan rezultat jos na svoj rodjendan pravo u prvo GS čf.
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X