Filip ubrzava na nizbrdici..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< AO 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Maxx-a View PostSad bas karikirate , jeste opsovao, vise sebi u bradu a raspad je poceo od ukljucivanja reflekora , mesa se dnevno svetlo, senka i vesacka svetlost. nosi covek sociva
Laro
Ovakav gubiak seta nije dobra poruka Denisu za buduce meceve, u najmanju ruku pokazao je veliku slabost u trenucima kada pritiska nije bilo u igrackom smislu, ni protivnicima koji ga dalje ocekuju , u nastavku sezone..
"My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
A dozvolio je da ga poremete van teniske stvari, to je vec toliko puta vidjeno kod Novaka, ali isto tako retko ko.moze i da se resetuje na ovaj nacin, koliko odmah.
Ala se ova dvojica Engleza na ES dobro zabavljaju na mecu Fica-Borna
I ode i treci, tj drugi izgubljen
Ehhh Fica i njegovi zuljevisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
A dobro za Ficu se znalo i kada ga je drao u prvom da ce naredna tri izgubiti.
Ali Zverev Sasica je napravio brejk i hita ka prvom setu!!!! To je ono sto je bitno. Pohitaj sasice, pohitaj!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by joshmor View Post
sta mislite kako bi ova druga dvojica reagovala
(ne znam sto se tvit ne vidi)
Nolo: Idi se bre u pi*ku materinu, pusti me da prođem.
“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Originally posted by notorious View PostNije Medvedev toliko bolji od Shapovalova, set mu je maksimum.
Comment
-
Bolji je Medo puno. I na servisu i u razmjenama. Može bolje kontrolisati poene, držati lopticu u igri a i napasti sa oba krila, bez da se toliko samoubija greškama. Opasniji je od Shapovalova sigurno, strpljiviji i pametniji, a koliko može protiv Novaka zavisi od samog Novaka.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
Ala su pukli ovi ES komentatori..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Ma previse on igra na ura, nema nikakve sanse protiv Novaka. Poenta je u tome da se njemu raspada koncepcija kad ga ne ide, a Novak vrlo dobro zna da ucini da nekome "ne ide". Maksimum mu je set po meni, mada i to zavisi od termina u kojem ce igrati, ako je vecernji i to je znak pitanje.OVAKO
Comment
Comment