Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nitto ATP Finals London 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bojanaBG View Post
    Kako je jadno prekinuo poen, iako to nije presudilo, apsolutno je jadan potez jer mu nije smetalo, vec je udario lopticu.

Hahahha i treba da mu zvizde

Sent from my MI 6 using Tapatalk

I kada odigras udarac, koncentracija ti tada svejedno nesvesno pada, makar nastavio poen, bar deo sekunde si imao i nesto drugo u glavi, jer su ti oci registrovale to. Uostalom sve je po pravilima bilo. Isto (pa i vise) kao kada je publika nemirna samo sto je ovo jos i u toku poena.
    Last edited by colchonero; 17-11-18, 15:55.

Comment

• Ovo je top tenis, konačno Sale.

Konačno normalan intenzitet, dobra agresivna igra bez jebenog milkenja loptice. Par odličnih, Safinovskih, bekend paralela, forhend oštar i konstantan, solidan ritern i dobar servis.

Federer (ispod)prosječan kao i tokom cijele sezone uglavnom. Sa ovakvim postotkom prvog servisa, ne računajući tiebreak, a istovremeno bez svoje tipične eksplozivnosti u igri, nije imao šta tražiti protiv ovakvog Zvereva.
      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Na kraju je publika bas preterala, mislila sam da ce zavrsiti posle par zvizduka..

Roger nije bio dovoljno dobar tokom cele nedelje, protiv Andersona je jedino izgledao ok, ali danas ni servisa ni bh-a. Sad lepo na odmor, svima nam treba

Zverev me iznenadio, konacno se priblizio osnovnoj liniji, cesto i izlazio na mrezu, to je jedini nacin na koji on treba da igra, a ne 5 metara iza osnovne

Sent from my MI 6 using Tapatalk
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Originally posted by Vladan View Post
          Anderson je najtezi protivnik na turniru, a mislim da Zverev ima sjajnu sansu da preko Federera ode do finala.
          To je to, Zverev ocekivano sto se mene tice. Federer jednostavno nije na nivou iz Pariza, sta mu se tada desilo ne znam ali samo je na tom turniru igrao blizu svog nivoa, sve ostalo posle Melburna je bilo jako lose.
          sigpic

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Zverev me iznenadio, konacno se priblizio osnovnoj liniji, cesto i izlazio na mrezu, to je jedini nacin na koji on treba da igra, a ne 5 metara iza osnovne
            Nije lako visokim igračima da igraju u polju, zbog odskoka loptice. Zato i nadomešćuju to servisom
            Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
            До поновног сусрета, твој Швабо

mala H2H 2018/19
            suicide
            2019
            velika H2H 2019/20

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
              Hahgahghaghahahah, pa zar od Zvereva, jebote

Da nije prekinut poen verovatno bi otislo ovo u treci i rutinski zavrsio Rodzer.

Aj, Nolo, pocisti ovo sada.
              Stvarno mislis ovo ili se sprdas po obicaju?

Bas je dobro odigrao Sasa i nije neocekivano pobedio, jedino je neocekivan njegov nivo. Ledeni poceo da bije?
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jbt, samo Kevin, Kevin, Sasa, Sasa l, Kevin.... Moze li igrati protiv nekog drugog malo...
                Ali dobro sta je tu je. Bice tesko i polufinale ... A za finale.... Pa neka dobije prvo polufinale.
                sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by Sandugp View Post
                  Jbt, samo Kevin, Kevin, Sasa, Sasa l, Kevin.... Moze li igrati protiv nekog drugog malo...
                  Valjda je bolje sto ne mora razlicite taktike za razlicite stilove da prilagodjava. Ovako, neka samo dodaje gas po sablonu koji fura vec zadnja 3 meca.

Comment

• Nije bio los Federer.. Jednostavno se ne moze protiv ovako jeke bejzlajn igre i ovako jakog servisa. Morao je da nadje pukotinu i da ucini da se mali samoubije ali to mu nije poslo za rukom. Svakako ce Zverev biti tezi protivnik Novaku u finalu.
                    --ZA GOSPODINA GOVEDARICU OD NJEGOVOG VERNOG SK FAN KLEBA--

https://ibb.co/cD1Xnq

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                      Stvarno mislis ovo ili se sprdas po obicaju?

Bas je dobro odigrao Sasa i nije neocekivano pobedio, jedino je neocekivan njegov nivo. Ledeni poceo da bije?
                      Prvo i trece mislim

Ovo drugo nikad necemo saznati
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Ma kakvi bolje... Kako bi mu lego jedan Nisikori Kaj sada

Kevin je trenutno drugi igrac planete, a Sasicu (kakav god da je) je vec dva puta u skorije vreme razguzio. Bice tesko jos jednom. I ne igra se u best of 5 formatu ... Sasica je na dva dobijena zajeban.
                        sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                        Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Prilicno lako je pociscen trenutno drugi igrac planete od strane matorog. Bas slab broj 2 (trenutni).
                          Dayman (a-a-ah...)
                          Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                          Champion of the sun (a-a-ah...)
                          You're a master of karate and friendship
                          For everyone

Comment

• Sve u svemu, omladinci grizu koliko mogu. Cici finalista Toronta, Borna finalista Shangaja, Kacanov osvajac Pariza i sad Zveki u finalu zavrsnog.. Ko zna, mozda ga i osvoji, ali i u suprotnom sve ovo navedeno bi trebalo shvatiti kao ozbiljno upozorenje pred sledecu sezonu. Bice gadna ova djecurlija sledece godine.

Comment

• Originally posted by Nerealan View Post
                              Nije lako visokim igračima da igraju u polju, zbog odskoka loptice. Zato i nadomešćuju to servisom
                              Pa jos teze im je da stoje 5 metara iza osnovne linije i da se brane, to je bas pogubna taktika.

Zverev jedino moze da dominira ako se priblizi osnovnoj liniji i ide na vinere, danas je odigrao takticki bas odlicno, a i egzekucija je bila na visokom nivou.
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                                Prvo i trece mislim

Ovo drugo nikad necemo saznati
                                Pa to drugo je i diskutabilno, prvo i trece me ne zanima ili znam... i kakvi rutinski.
                                Nema trika.

A lepo sam rekla da Noksi bude drugi u grupi, e sad se i omladonac razmahao... mehhh jednu vaspitnu mora nema druge.
                                Nego otom-potlm... da skocimo prvo.

Jump, jump...
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X