A Kevin je izgleda najvise profitirao od Pariza, izgubio na vreme, odmoran dosao u Londonu, zato i ovakve rezultate. Fkt je gotivan igrac i meni je drago sto je sve ovo do sad ostvario.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nitto ATP Finals London 2018.
Collapse
X
-
Originally posted by shminka View PostVala ako je neko zaslužio nastup na WTFu, onda je to Kevin, kakav stav ima ovaj momak, bravo majstore
I na 6-0 5-0 se bodri i kopa, da se publika ne umiješa išao bi Kei bajkom do hotela [emoji3]
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostSesti omiljeni igrac Mareta umalo da duplim krompirom isprati velikog Keija ka hotela, Kei zvani sesta brzina.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobice Rodzer veceras.... Timko ne zna gde bije.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Koliko nedostaju Rafa i Delpo iz najboljeg dela sezone. Mucno je gledati Tima i Keja, koji nisu ni imali sezonu -.-sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment