Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Pariz 2018.
Collapse
X
-
Za sve je Bojana kriva ,urekla je Novakov servis onolikom pričom o istomŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPosto nastavljas da me.nerviras...a sta mislis da on ne zna i nece?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by radostan dan View Postmante se kritika...dva gs-a i sinsinati, i vjerovatno broj jedan, u 2018.
umoran čovjek, plus prehlada...
odlično je ovo.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostĐe nestade, mrkva-peršun -paprika [emoji3]
A jest, dosta mi je tog u rukavicama, pogotovu kada ga pljuju bezrazlozno...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by radostan dan View Postmante se kritika...dva gs-a i sinsinati, i vjerovatno broj jedan, u 2018.
umoran čovjek, plus prehlada...
odlično je ovo.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ajmo stisni Nole...servis servisŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Tezak mec sinoc, dosta energije potroseno tako da je ova igra Khachanova sasvim razumljiv scenario.
Ne mora sve osvojiti. Neka uzme London ako bude bio zdrav ako ne, onda koliko moze.
Najbitnija stvar meni, kada ga gledam u nekom stretchu, ili maksimalnom opterecenju tog operisanog lakta je da se ne pojavi bol, da ostane citav za sledecu godinu.
Muka mi kad gledam svaki duzi mec i nenormalna opterecenja.
Neka odmori, bazicne pripreme da se dobro odrade pa da se uzme AO, ipak je to najbitnije.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment