Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA regular season 18/19 (vesti, diskusije...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Lebronova odbrana sve vise lici na Hardenovu. Jbg, mora nesto da se zrtvuje da bi se održao kvalitet sa ovolikom minutazom.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Jos jedan TD za Russa.
Jos jedan los dan za hejtere.
Why not?
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
A šta tačno postiže time, zašto bi bio loš dan za hejtere..BUdži sam ostatistiku, krade drugima skokove da ne uhvate pre njega, ajde jedino dobro za tim je što podeli desetak asistencija ali džaba kada neće nikada doći do prstena tako da ove TD može da okači mački o rep.. Čuj, loš dan za hejtere..
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostA šta tačno postiže time, zašto bi bio loš dan za hejtere..BUdži sam ostatistiku, krade drugima skokove da ne uhvate pre njega, ajde jedino dobro za tim je što podeli desetak asistencija ali džaba kada neće nikada doći do prstena tako da ove TD može da okači mački o rep.. Čuj, loš dan za hejtere..
Comment
-
Kako neko ko je bio MVP moze biti totalno nebitan lik?
Nemam prostor poslednjih godina da pratim intezivno NBA ali ako u ligi ima BAR 10 boljih igraca od Russa onda ja bas nista ne znam.
Opet, ako si preterao u svemu sto si napisao, meni to deluje kao hejt.
Kaze Leksa jedino dobro sto podeli 10ak asistencija, jel to znaci da bi OKC prethodnih godina imali bolji skor da nije bilo njega?Last edited by mark !t zer0; 20-12-18, 18:03.sloboda ili ništa
Comment
-
Sir Charles! Samo je on mogao da od Reggie Millera napravi nekog ko će reći nekom da "uspori" sa komplimentima za Jokića. Reggie ga je verovatno od svih komentatora najviše nahvalio zadnjih par godina.
Ali definitivno je upao u diskusiju i to će tako ostati sve dok Denver bude držao ovakvu poziciju na zapadu.
Comment
-
Strašan je Dončić. Jos kad zategne telo sledeće sezone, biće jos brutalniji.
Comment
-
I Novi TD za Russa.
Kakva jebena mašina.
Comment
-
Sledeci mec Jokic ce imati 3 poena, sutnuce 4 puta, ignorisati i nadrkavati se na sve zivo.
A onda ce posle dve, tri utakmice nekim jadnicima sabiti 40 poena uz 15 skokova i 10 asistencija.
Kad bi mu sudije samo pokazale malo vise postovanja svaki mec bi bio u plusu za 5-10 poena, ali tesko da ce dobiti takav tretman ove godine.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
Comment