Sta je ovo i najveci hejteri Brejdija i Patriota poceli da navijaju za njih, deluje mi sad da svi navijaju za njih
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Nadam se da necete zameriti zbog spamovanja teme savetima za kladjenje, upravo sam naisao na granicu Punt-ova od 7.5, nikad laksi minus, kvota 2 Svako ima svoje misljenje, moje je npr da Brady ovo ne moze izgubiti ni slucajno
Preko novinara, ali su nas pre dve nedelje slagali za njega, zbog cega bih im danas verovao?Last edited by ralex995; 03-02-19, 22:54.
Comment
-
Originally posted by ralex995 View PostNadam se da necete zameriti zbog spamovanja teme savetima za kladjenje, upravo sam naisao na granicu Punt-ova od 7.5, nikad laksi minus, kvota 2 Svako ima svoje misljenje, moje je npr da Brady ovo ne moze izgubiti ni slucajno
Preko novinara, ali su nas pre dve nedelje slagali za njega, zbog cega bih im danas verovao?
Navijam za + posto i to cekam A malo naginjem ka Ramsima a realno mi je pobeda Patriota od TD razlike,Mnogo zavisi i od Grlija kako je spreman ocigledno niko ne zna sta se od njega moze ocekivatisigpic
Comment
-
Originally posted by Jack View PostSinglirao juce jos,zar prosle god.nije bio tipa 1 punt
Navijam za + posto i to cekam A malo naginjem ka Ramsima a realno mi je pobeda Patriota od TD razlike,Mnogo zavisi i od Grlija kako je spreman ocigledno niko ne zna sta se od njega moze ocekivati
P.S. Imam i Patse u regularnom deluLast edited by ralex995; 03-02-19, 23:51.
Comment
-
Originally posted by Jack View PostBas su se potrudili oko studija vidim,stpali ih u neki spaiz jednu loptu kao u pozadini i kao top ,
Comment
Comment