Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Spremno

2.5 je point adv na Patse trenutno. Valjda se juče digla granica na 3.0 i za 16 minuta je uplaćeno ukupno preko 100k dolara na Ramse, pa su vratili na 2.5

Oh, and btw

Spoiler

Isuse Hriste

Comment

• Сутра брзо долази - треба човек постати
      Нестали су кодекси, остали су комплекси
      Победе су порази, а исходи су потресни!

Comment

• Patriote. Razmišljam danima i ne vidim kako Remsi mogu da pobede. Isto sam tako mislio i za Baltimor da će daleko, za Sejntse i Sijetl... Hajde neka opet promašim

Comment

• Mora Grli da se oporavi 100% i da defanzivna linija Remsa dominira ofanzivnu liniju Patriota. Ne sme Sony Michel da trci kao lud, kao sto je radio protiv Chiefsa

Comment

• Meni su Patsi Cowboysi na steroidima, jedva čekam

Comment

• Drew Osvrno se na bolan poraz i nadolazeci SB,dobar intervju

sigpic

Comment

• Comment

• Svi stavljajte pare

https://news.yahoo.com/zoos-gorilla-...165621521.html

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Originally posted by BogdanB View Post
                    Svi stavljajte pare

https://news.yahoo.com/zoos-gorilla-...165621521.html

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Veču glupost još od one hobotnice nisam vidio

Comment

• Patriote osvajaju. Pazite šta vam kažem. Kada sam ja to još promašio/izbaksuzirao nekoga? A što je najcrnje, stvarno ću navijati za Patriote. Znači malo imaju šanse da uzmu. Nisam ja te sreće, da jednom kada navijam za njih, pobede.

Comment

• Mahomes-MVP
                        Donald-DPOY
                        Saquon-OROY
                        Leonard-DPOY
                        Naggy-COY

Zasluzeno potpuno i logican splet, po meni jedino je Khalil Mack, da je igrao celu sezonu, mogao ugroziti Donalda. Brees posle utakmice sa Dallasom nije bio Brees sa pocetka sezone i tu se odlepio Mahomes. A i Saquon je imao istorijsku sezonu sa 2000 jardi iz scrimmage-a, 15 TD-a.

Comment

• Izostavio si Luck-a kao povratnika godine...ali apsolutno se slažem da je svaka nagrada na mestu.

Comment

• knyZ8-rafiI.jpg

strasan igrac, samo je falio hunt da bi isli na super bowl!

Comment

• Što Hunt? Po čemu je Damien Williams odigrao drastično lošije nego što bi Hunt?

Chiefsi su se već riješili najvećeg kancera u tom timu, DC-a.

Comment

• Originally posted by Bastia33 View Post
                                Što Hunt? Po čemu je Damien Williams odigrao drastično lošije nego što bi Hunt?

Chiefsi su se već riješili najvećeg kancera u tom timu, DC-a.
                                jesi li gledao chiefse sa huntom? brojke dosta govore, 11 utakmica = 7 rushing TD + 7 receiving TD..a williams je korektan igrac

Comment

Working...
                                X