Za sada je jedina razlika Interception sa pocetka i FG.. NO ne da loptu..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Originally posted by z0La View PostEto šta se dešava kad nemaš prvog RB-a da ti trči.
Dzaba nenormalne brojke cele sezone, kad se istopiš u ovakvoj tekmi. Ajde Gurli, trgni se malo..
Comment
-
Originally posted by Bastia33 View PostMislim da se trenutno odustalo od outside trčanja i da se od RB-a traži da se samo probije kroz A/B/C gap koji OL može da na trenutak napravi. Predobro su spremljeni LBovi Saintsa da bi se moglo šetati iza ofanzivne linije i birati rupa
A i sa njim na terenu imaš neke druge dimenzije u napadu. Dovoljno je raznovrsan.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Ja recimo nisam voleo nesto St Louis Ramse ali LA Ramsi su mi mnogo gotivni zato sto sam gledao dosta starijih meceva sa Dickersonom i tu sam ih zgotivio a sad su tu Gurley i Peters koji su mi jedni od omiljenih igraca tako da su mi Ramsi jedna od gotivnijih ekipa. Mislim ne znam na osnovu cega odredjujes koji tim je simpatican?
Comment
-
Originally posted by z0La View PostIma i toga, ali samo imati Gurlija na terenu je veliki plus. Kad je na klupi, odbrana može da se koncentriše na neke druge stvari.
A i sa njim na terenu imaš neke druge dimenzije u napadu. Dovoljno je raznovrsan.
Comment
Comment