Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Kako se oni šaltaju neverovatno, od Glavnog trenera do trenera zaduženog za defanzivu..

Comment

• Grin Bej sada može i poslednji da bude ali ipak Kazins je očaj, a Detroit ne može da se pronadje. Mislim da pored Čikaga nemaju šta da traže ove ekipe ako se pogleda sve a čak i to da Turbuski izgleda može i da baca.

Mada mi se svidja odbrana GB jako. Ima tu dosta igrača koje volim, da ovaj hoće da baca kako ume... Martineza obožvam, to je mašina po meni.

Mislim da Klej Metjuz ide tj siguran sam, videćemo destinaciju.
      Last edited by Cassius Clay; 12-01-19, 14:20.

Comment

• Večeras Chiefs&Rams.

Kansas-Indy će da bude bloodbath, tu mora da bude baš puno poena. Nisam siguran koliko će pass rush Kansasa biti efikasan večeras, može Indy da se igra sa njima. Ali mogu i Mahomes i Reid da se igraju sa rupičavom zonom Coltsa. Koliko god da je o/u očekujem da će prebaciti.

Rams-Cowboys sve obrnuto.

Comment

• Odbrana Ramsa nije ništa specijalno dobra. Dallas je tu jači, a napad... Nešto nisam ljubitelj Goffa ali bolji je on ipak od Prescotta.

Ako odbrana Dallasa zaustavi Gurley-a, a odbrana Rams-a ne zaustavi Zeke-a to bi bilo to.

Coltsi - Chiefsi - očekujem neki rezultat 33-30 za jedne ili druge, ne mogu da predvidim. Možda i više ali ne preko 40.
          Last edited by Cassius Clay; 12-01-19, 17:51.

Comment

• Aaaa njesra zaboravio sam na januar u Missouriju.

Ništa od overa izgleda Ali ovo opasno stavlja Coltse u još bolji položaj za upset

Comment

• sigpic

Comment

• Sta radi brat Mahomes

Comment

• Ništa posebno za sada, Coltsi maše tackleove. Ne može tako da se igra playoff football

Comment

• Dosta srece za Lucka sto jedna od ovih lopti nije zavrsila kod igraca Chiefsa

Comment

• Tri puta holding OL-a Coltsa na sva tri downa... Ni jedna zastavica

Front seven Cheifsa došao spreman na utakmicu, i više nego spreman. Opasan su doručak izgleda imali jutros

Comment

• Hahahaha Chiefsi za sad samo trcali kod TDa

Comment

• Kakva akcija

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Dobro im legao ovaj odmor

Comment

• Nezaustavljivi crveni za sada, dozvole li Kolci jos jedan TD ode tekma skoro sigurno..

Comment

• Play dizajn je bolesno dobar, ovo je baš uživanje gledati

Comment

Working...
                                X