Kako moze biti overrated covjek koji ima najbolji passer rating u istoriji NFL-a?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NFL 2018
Collapse
X
-
Pa može jer se spominje u debati za GOAT i jer se sve vrti oko njega. Passer rating verovatno zavisi i od broja famblova i intesepšna... Jardaže... Što sve potvrdjuje da je on najbolji bacač svih vremena ali ne treba ga precenjivati i stavljati medju najbolje qb svih vremena tj konkretno GOAT. Tu je Brejdi neprikosnoven, pa Mening, Bris... Morao bi on još toga da postigne.
Evo ove sezone ima čini mi se 1 int... Ali taj podatak nam ne govori ništa. Verovatno to budži passer rating, a on zapravo pola lopti poizbacije van terena. Više sam video taj potez od njega nego od svih ostalih qb zajedno.
Poslednje 3 godine ne igra ništa. Eto videćemo nastavak karijere najprecenjenijeg igrača. Elitni qb da, najtalentovaniji da, ali prijatelju, ako Vilson uzme još jedan SB, stani si u red iza njega, slobodno.Last edited by Cassius Clay; 09-12-18, 00:21.
Comment
-
Ove godine igra sa najvise rukija u timu, poznat je po tome da voli isprobane seme a na sve to ocigledno je da je ove godine puklo skroz izmedju Mekartija i njega. Ova godina mu je losa, prosle se nesrecno povredio. One tamo odbrana nije mogla da sacuva nista.
To je bar moje vidjenje, videcemo sta ce biti ovo kolo, evo i Cobb je valjda spreman.
Comment
-
Kakva tekma u Kanzasu jbte. Čifsi uzimaju TD minut pred kraj za izjednačenje. Rejvensi imaju poslednji napad. Rejvensi fambluju na svojih 40ak jardi od gola. Čifsi šutaju FG na 3 sekunde do kraja i maše.
Evo ga sad produžetak.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment