Announcement

Collapse
No announcement yet.

NFL 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Šta se dešava?

SF vodi 14-0 u prvoj četvrtini. Čak i napad funkcioniše sasvim ok. Beathard solidan za sad.
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Crni Koltsi, sta napravise

Comment

• Šteta što SF nije ovo iskoristio, ali dobra tekma za sad. SF-u napad funkcioniše sasvim pristojno. OL radi odličan posao i ostavlja Beathardu dovoljno vremena da baca, i on to koristi.

Moraće Čardzersi da prebace u veću brzinu ako hoće da stignu ovo.
        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Earl Tomas ozb.povredjen, bice uzbudljivo u Arizoni a i u LA svaka cast SF da se jos drze
          sigpic

Comment

• Alvin Kamera kakav tačdaun. Ko je fakin Bel? Kamera je čudo.

Comment

• Kameraaaaaaaa idemo do SB!

Comment

• Breida je odmah tu uz Kameru po do sada prikazanom. Nisam ispratio sve utakmice, pričam za ovo što sam gledao. Vrv Eliot kida ali budimo realni on ne može da se poredi sa Kamerom.

Comment

• Šta rade Stilersi ovo je sramota.

Comment

• Uh sto bih voleo Stilersi da puknu.

Bravo Big Ben!
                    Last edited by colke995; 01-10-18, 05:18.
                    sigpic

Comment

• Neverovatno je sta Klivlend dozvoljava, ponovo su izgubili, a imali su utakmicu u rukama

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Comment

• Klivlend je pokraden od strane sudaca.

Ovo sa suđenjem postaje tragično. Polako mi ubijaju svaku volju za gledanjem. Više nema termina da se ne desi neki teški sudački blam.

Comment

• Ono kada godinu dana ne propuštaš utakmicu Sejntsa i vremenom shvatiš... Stilersima fali Šazije i od toga se nisu oporavili.

Ostaje nejasno kako oni sa JuJu-om, onakvom OL, najboljim WR lige, najboljim RB lige, nisu uspeli da osvoje SB. QB odličan, odbrana je glavni problem. Znam da je Pitsburg uvek bio poznat po odbrani.

Sejntsima se vraća i Ingram sada koliko znam. Svidja mi se onaj rookie u odbrani Markus Davenport. On je DE ja mislim. Jednom se probio do Barklija i oborio ga onako carski.

Mislim da je trenutno Dru najjači QB u ligi. Odlično poznaje igrače, pregršt iskustva, kada se vrati Ingram to je odlična igra trčanjem, Ted Gin radi svoj posao, Tomas polako izrasta u top WR...

Jedini problem će biti lopte koje prebacuju odbranu i idu duboko ali i to se može srediti.

I još nešto,

Kamara... Čoveka je nemoguće čuvati i trči i hvata, i uvek osvaja ekstra jarde posle kontakta.
                          Last edited by Cassius Clay; 01-10-18, 14:51.

Comment

• Odbrana jeste problem, ali mislim da je najveci ubedljivo Tomlin. Milion puta je imao brainfartove na neverovatnom nivou. Trener ekipe sa tolikim potencijalom ne moze biti dunster. Daj Beliceka u tu ekipu, uzeo bi 3 SBa dosad.
                            sigpic

Comment

• To je sigurno i nije uopšte upitno. Moraš biti maestro na nivou Majka Mekartija i Tomlina da budeš nekonkuretnan iz godine u godinu, a Kerola iako gotivim i on me nervira jako u poslednje vreme. Pejtona sam zgotivio maksimalno, on je ludak

Comment

• Originally posted by Uroš View Post
                                To je sigurno i nije uopšte upitno. Moraš biti maestro na nivou Majka Mekartija i Tomlina da budeš nekonkuretnan iz godine u godinu, a Kerola iako gotivim i on me nervira jako u poslednje vreme. Pejtona sam zgotivio maksimalno, on je ludak
                                Mekarti je debil svoje vrste. On je ja mislim zajebao sve.

Kerol me nervira, ali je dobar trener. Ove sezone nema ekipu. Raspada mu se i ta odbrana koja je bila sve u toj ekipi. Treba tu rebuild. Mada opet mi je neverovatno da nisu uspeli Wilsonu za sve ove godine da naprave bar prilblizno krstenu ofanzivnu liniju.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X