Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga nacija UEFA
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by belgrade_owl View PostBernardo Silva je osvoio 5 trofeja ove sezone, 4 sa klubom i Ligu nacija sa Portugalom, ne bi bilo neposteno dati mu zlatnu loptu.
Sad da li je ijedan od tih trofeja vazniji od LSa, nije.
Da li je B.Silva imao uticaj na svoj tim kao Virgil ili Leo, nije. Kraj price.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 17-06-19, 17:03.
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostKako kome... da bio bio nacionalni prvak moras da imas kontinuitet 38 utakmica, finale LS moze da odluci sreca ili sudijska odluka. Samo kazem da bi s pravom trebao da bude ozbiljan kandidat.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by belgrade_owl View PostBernardo Silva je osvoio 5 trofeja ove sezone, 4 sa klubom i Ligu nacija sa Portugalom, ne bi bilo neposteno dati mu zlatnu loptu.
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
-
Par utisaka sa Njemacka-Spanija:
Kros i Tijago klasa iznad sto se tice sredine terena, sve lagano.
Rodrigo ne zna sta radi.
Pau Tores nadam se da ga Utd nece dovesti, djeluje mi ko Lindelof.
Draxler propao, steta talenta iz Salkea.
Sane vidi se pauza.
DDG odlican, 2 odlicne odbraneHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Treba se ovde podsetiti da je Nemačka u prethodnom ciklusu Lige nacija ispala u ligu B, i da je zbog toga UEFA, mimo svih pravila, promenila format takmičenja, samo da bi te nemačke luzere zadržala u elitnoj diviziji.
Međutim karma je čudo, i kao što vidimo večeras svima njima Španija crta koje su realne vrednosti ovog slabašnog nemačkog tima.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment