Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< USO 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mnogo snage gubi Rafa bespotrebno,a tek ga cekuju najtezi mecevi,bolje odigrati ovako prva 2 kola trska pa onda 2 laka meca,nego ovako pred Qf ce imati 8 sati u nogama u prethodna 2 meca

Comment

• Originally posted by 147 View Post
      Ma gde najgore? Sutra se najavljuje jako topao dan. Znali su to organizatori odavno, I lepo su isplanirali da Roger ne igra danju kada je preko 30 stepeni.
      ja gledam sasvim sebicno, treba da gledam mec oko 3h, a da idem na posao od 8h
      http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
      with experience.

Comment

• Mnogo me ovo podjeća na meč sa Fogninijem 2015-e, to kako sada Bashilashvili udara po loptici i u kojem smjeru sve ovo ide.

Mada mi nije realno da ovaj još dugo nastavi ovako, baš je brutalan tempo uspostavio.
        Last edited by Prle!; 02-09-18, 20:23.
        “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Ovaj je na drogama Gruzijac

Comment

• Kakav pokret zgloba na ovo sad fh riternu.
            Udara sa obe strane ludacki. Bravo!
            sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
            Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
              Rado bih se menjala sa tobom za termin meča...
              Bravo Basilašvili,vraćen brejk...ajmo u peti set dečko,ajmo
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
              Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
              "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

Kako sam papiju 1 rekao 'gledaj reprizu'

Comment

• Pa šta radiš?!
                  Šta je čovek ispromašivao...
                  Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                  Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                  "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Ali kada vidim Nadala da se ovako raduje, povraca mi se.
                    sigpic

Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again

U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
                    Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….

Comment

• Wow, kakav FH

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                        Mnogo me ovo podjeća na meč sa Fogninijem 2015-e, to kako sada Bashilashvili udara po loptici i u kojem smjeru sve ovo ide.

Mada mi nije realno da ovaj još dugo nastavi ovako, baš je brutalan tempo uspostavio.
                        Haha
                        Samo sto je Rafa ipak za dvije klase bolji nego tad.

Ja mislim da nivo ima za do kraja.
                        Naravno kad izgubis od Novaka ili Rogera to su nijanse.Ne mozes u tom slucaju reci da nema nivo...

Ako kondiciono ovo ne ostavi traga mislim da ga nivo same igre nece izdati

Sent from my LG-M250 using Tapatalk
                        - 19 Grand Slams titles (84 titles)
                        - Most titles won on a single GS, Masters and ATP 500 (12 RG, 11 MC, 11 Barcelona)
                        - Winning 1 slam for 10 years in row (2005-2014)
                        - Clay slam (2010), Summer slam (2013), 2x Channel slams (2008,2010)
                        - Slams on 3 different surfaces in single year (2010), 2 slams on each surface
                        - The highest winning ratio on single surface (clay - 92%)
                        - Positive Grand Slam H2H with all big rivals
                        - Single and double gold medal winner (2008, 2016)

Comment

• nema igraca da raduje na ogavniji nacin od Rafe
                          Similis simili gaudet

Comment

Legnes sutra u 9 da spavas, I taman se koliko toliko naspavas do 3. Rodzer ce verovatno do 5 da zavrsi pa mozes jos 2h da spavas...
                            Last edited by 147; 02-09-18, 20:29.

Comment

• Kakva nepravda za Rafu na ovom US openu. Več drugi protivnik zaredom igra protiv njega meč života. Ako pogledajte brojeve meča možet brzo ocjeniti, da Rafa igra sasvim dobar meč ali đake kad če dođi (ako uopšte pobedi danas) do četrfinala totalno fizički iztrošen.

Comment

• Originally posted by topspinforehand View Post
                                Haha
                                Samo sto je Rafa ipak za dvije klase bolji nego tad.

Ja mislim da nivo ima za do kraja.
                                Naravno kad izgubis od Novaka ili Rogera to su nijanse.Ne mozes u tom slucaju reci da nema nivo...

Ako kondiciono ovo ne ostavi traga mislim da ga nivo same igre nece izdati

Sent from my LG-M250 using Tapatalk
                                Ma nema tu šta, nit je Rafa isti igrač ko tad, nit je podloga ista, niti je realno da ovaj može onakav ofanzivni intenzitet držat toliko dugo, a da se ne ubije greškama ko maloprije.
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X