Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< USO 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Marijani Veljović žao Zvereva...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostAli Kohli koji je realno prsotina, izgleda kao mentalna gromada naspram Zvereva
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Jest majstor al jbg, ne vredi kada je mental midget.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by icetea View PostCekamo motivacioni govor.
Sada ću fino da se prešaltam da gledam kako sudi gdja Čičak...A vala valjda će i ove dve ubrzati,zaspaću do Novakovog meča...
Papi legendo gde se toga setiŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Nema samopouzdanja Zverev. Ume on i te kako dublje i ostrije. Tacno se vidi da nema sigurnost u svoje udarce.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne pomaze ni Lendl, opasnu blokadu ima na slemovima.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Dobro trece kolo.
To je to sto se tice Sasice. To je neki njegov realan domet na slemovima.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment