Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< USO 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sousa
    Similis simili gaudet

Comment

• Vec sad mi nije dobro kad zamislim koliko ce se Novak muciti da probije Profesora.

Secam se njihovog meca na USO-u pre 5? godina, i tu je bilo dosta maratonskih razmena.
      Last edited by icetea; 02-09-18, 00:09.
      -To define is to limit.

Comment

• E za ovo mu svaka cast, sve ostalo manje vise velika sramota od Francuza..pihh
        Koliko kompletniji igrac, a budalastina puna glava
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Svaka čast Joao Sousa za pobedu. Kakav veliki borac u stilu najboljeg Nadala.

Comment

• koji mentol radi prenos na ES2-"pogodio je mrežu tamo gde je najvisočija
            Wizard

Comment

• Originally posted by jacques9 View Post
              Kakav veliki borac u stilu najboljeg Nadala.
              Ili osrednjeg Novaka

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                Kako je Puj onda dobio Nadala, nikad mi nece biti jasno

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Puj ima udarca da dobije sve igrače na touru ali psiha te taktika jesu kod njega na nivoju Kyrgiosa, Pairea te Monfilsa. Još jedan u nizu neizkorišteni potenciala francuskog tenisa.

Comment

• Originally posted by joshmor View Post
                  koji mentol radi prenos na ES2-"pogodio je mrežu tamo gde je najvisočija
                  Veliki Dragan Pesikan zvani "Dobraa lopta, ma nije dobra, SAVRSENA"

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Oce li ove dve da peglaju?
                    Htela sam da kazem Ruskinje
                    Oce pitam i ja svasta
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Neće ova dvojica prije 4.

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                        Veliki Dragan Pesikan zvani "Dobraa lopta, ma nije dobra, SAVRSENA"

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka

Tri vezane BL ima Kohli

Comment

• To su ti Markanovi igraci,klasa,cuj Puli,nemac pojma francuska verzija Troickog

Comment

• Ali Kohli koji je realno prsotina, izgleda kao mentalna gromada naspram Zvereva

Sent from my MI 6 using Tapatalk
                            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                            with experience.

Comment

• Kad vidim naslov muka me uhvati

Bio je on zainteresovan itekako samo nije imao kvalitet.

Comment

• A ovaj tuzni Zverko izgleda ne moze da dobaci ni do japanca..ccc,dzabe mu sve izgleda da nije to ipak to

Comment

Working...
                                X