Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< USO 2018.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Izner uspeo da uvede meč u peti set.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Koliko su coravi bili sada i ova Veljovic i komentator, nebitno sto je ritern bio u cosak, ali da ti ONO ne vidis i zoves aut, a komentator govori, "moze da trazi challenge Pospisil, ali bilo je dugacko", i onda hawk-eye naravno pokaze debelo u terenu i on kaze "vrv greska hawk eyea a ne sudije", ja gledam ne verujem, mislim se sta sam onda ja to video, vracam snimak i naravno lopta tri duzine u terenu ni blizu linije, a kamoli auta, bas se jasno videlo uzivo. Jedna od najgorih odluka ikada, ne po vaznosti, nego za toliko da promasi, kao onaj lik pre par godina isto na servis, jako slicna situacija, samo bile zene u pitanju.
Last edited by colchonero; 30-08-18, 03:52.
Comment
-
Originally posted by madrid View PostKoliko su coravi bili sada i ova Veljovic i komentator, nebitno sto je ritern bio u cosak, ali da ti ONO ne vidis i zoves aut, a komentator govori, "moze da trazi challenge Pospisil, ali bilo je dugacko", i onda hawk-eye naravno pokaze debelo u terenu i on kaze "vrv greska hawk eyea a ne sudije", ja gledam ne verujem, mislim se sta sam onda ja to video, vracam snimak i naravno lopta tri duzine u terenu ni blizu linije, a kamoli auta, bas se jasno videlo uzivo. Jedna od najgorih odluka ikada, ne po vaznosti, nego za toliko da promasi, kao onaj lik pre par godina isto na servis, jako slicna situacija, samo bile zene u pitanju.
Marija Veljović je dobra riba, tako da se joj može oprostiti.
Madrid, kakav ti je komentar Nadalovog meča protiv Pospisila.
Strašno se mučio set i pol na returnu.
Comment
-
Japanci kontorlisu vremehttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Steta sto one svoje vremenske nedace ne mogu da regulusu, nego se maju po NYsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kao da su ga puskom naterali da igra, znao sam.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Tu su i zvizduci publike..
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Odlican Nextgen.. velikani Kukuskin i Erber nepremostiva prepreka..
Neka mi neka dobra dusa metne iznad slike "Nextgen hater", da zavrsimo i sa tim..
Comment
-
Chung od AOa nije zdrav, ne moze da spoji par meceva a da nema neki problem.
A Kirijos je Kirijos, mrzi ga da se cima po vrucinihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment