Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< USO 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ja sam jos u soku kako nije uzeo brejk.
    Kao pregazen izgleda, identicno kao davnih godina na AO.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Comment

• Olja je mogla dva puta jesti noćas, sve bi joj kalorije otišle na prvi set, plus bi joj organizam tražio još hrane.

Kapa do poda obojici kakav tenis igraju. Prije svega Novaku na strašnom nivou koji je uspostavio, a onda i Millmanu koji, nevjerovatno, ali uspijeva sve to pratiti.
      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Svasta
        Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Zika View Post
          ма да, иду на исцрпљивање Новака и успели су..Нолету ноге падају...
          Daj Ziko, dobio je nocni termin.

Comment

• Ovo ne valja nikako,Novak baš iscrpljeno deluje
            Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
            Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
            "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Pihhh kakav zicer...

A patnja sve jaca
              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• обоици је ноћни термин, Ноле не зна која му је лева, а која десна нога...
                sigpic

Comment

• Pa dva puta je imao toploni udar. Telo pamti
                  Similis simili gaudet

Comment

• Sam je kriv što se prvi set otegao i što već sad nije na pola drugog seta s brejkom prednosti. Ovo je sad već predstava za mazohiste, gasim u nadi da će i ovaj drugi klonuti.

Comment

• Jeste, 6 gem nije trebao da igra onako. A opet kako ga kriviti sto je hteo da dobije set sa 6 1
                      Similis simili gaudet

Comment

• Ja cu da zamrzim ovog Milkmana ni krivog ni duznog.
                        -To define is to limit.

Comment

• Ocigledno se ne mozes spremiti,koliko god ocekivao ovakve uslove,ne moze se to vezbati pre meca,zjbano,srecom ima set jedan ,pa moze nekako i probije sve ovo,tj,malo zahladni u NY
                          sigpic

Comment

• Originally posted by notorious View Post
                            Sam je kriv što se prvi set otegao i što već sad nije na pola drugog seta s brejkom prednosti. Ovo je sad već predstava za mazohiste, gasim u nadi da će i ovaj drugi klonuti.
                            Pogresno je procijenio svoju kondiciju u danim uslovima. Potpuno pogresno. Onaj zicer koji je promasio na brejek lopti u 1. gemu 2. seta ga moze kostati meca.

Comment

• Koliko odskace ova loptica cccc
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.

Comment

• Aoooo sto su dosadni, pa spremaju mu carobni napitak pa sta
                                sigpic

Comment

Working...