Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< USO 2018.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ne pamtim kad sam vidio ovako brutalan ulazak u meč.

Ovo je zastrašujuće.
    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Auuu kako udara Dominik

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Comment

• hahah brutality,ubija ga i sa BH na Rafin FH,ma ubija ga na svaki nacin

Comment

• Šta se ovo dešava? Hahhaha e svašta, čuj Nadal s nulom set da izgubi

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Comment

• Ovo je kao u Dohi Novak - Rafa.. Samo stoji I gleda Nadal

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Comment

• Jos dva seta Time

Mekenro misli da Rafa mozda ima neki problem, posto par puta uopste nije isao na lopte.
              Dayman (a-a-ah...)
              Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
              Champion of the sun (a-a-ah...)
              You're a master of karate and friendship
              For everyone

Comment

• Ja sam u šoku
                Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Aj jos dva krompira
                  Dayman (a-a-ah...)
                  For everyone

Comment

• Nema šta, ovo se zove razbijanje protivnika u svakom smislu. Rafa nije dobio priliku ni da pokaže šta bolje, jer ga je ovaj i mentalno žestoko uzdrmao. Koja brutala . . .

Sad da vidimo odgovor Rafe, baš me zanima može li išta uraditi da promijeni stanje u svoju korist ako Thiem zadrži ovakvu taktički pametnu igru i tehnički fantastičnu egzekuciju.
                    “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• АУ, ЈАЈЕ, КРОМПИР, КРТОЛА, ШТА ЛИ ЈЕ ВЕЋ?

сви беже од Новака?

мора Рафа да запне, брани 2000 поена...
                      Last edited by Žika; 05-09-18, 03:46.
                      sigpic

Comment

• E, jbg, uzeo je gem. Nece valjati ovo, vreme je za spavanje.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Pitanje je kakve su opcije Rafi da bi promijenio tok meča ovdje?

Jasno je da se mora mentalno stabilizovati i otežavati Thiemu svaki mogući poen, ali to je teško kada te neko ovako nokautira na startu. Svejedno, to će se dogoditi, vjerovatno će početi sve sigurnije igrati i greške svesti samo na one koje mu iznudi Thiem.

Problem je što ne vidim tačku eksploatisanja na koju se može pozvati, Thiem ne gubi poziciju na terenu, ima sva oružja da neutrališe Rafine udarce, a da istovremeno kontrira sa oba krila i napada Rafu na način na koji ga rijetki mogu napasti.

Rafi podhitno treba jači intenzitet, moćna defanziva i kopanje za svaki poen. Mora izbiti Thiema iz komforne zone i zadati mu udarac da bi prebacio mental edge na svoju stranu, a onda da igra na krilima tog talasa.

Comment

• Krenuo da spavam i ko za baksuz pogledam FlashScore i vidim 6-0. Sad moram da gledam. Nadal mi deluje kao da je na streljani.

Comment

• Wtf??

Comment

• Prle!

Taktika Nadala ce biti kao i uvijek: "Ja necu izgubiti mec, a mozda ga Tim dobije." Ako Dominik moze na mahove ponoviti igru iz prvog seta i sprijeciti ozbiljne padove u igri tokom pauza izmedju mahova, on ce dobiti ovaj mec.

U protivnom, Rafa ce nadalovski naci nacina.

Malo je reci da je Tim bio impresivan u 1. setu. Ali tako ne moze stalno da se igra. To je ono sto je Vavrinka napravio Novaku na AO 2013 u prvom setu. Na kraju je Stan izgubio taj mec.

Comment

Working...
                                X