Announcement
Collapse
No announcement yet.
US open 2018
Collapse
X
-
Evo i sudije zele se ujediniti ... zale se na hajku protiv Ramosa, a zaista ITF-u je trebalo dva dana da reagira https://www.theguardian.com/sport/20...amos?CMP=fb_gu
-
да се неки фудбалер овако понаша према судији и да га овако оптужује, био би кажњен драстично..
Leave a comment:
-
Originally posted by shminka View PostPa kad u pravilima bude da se zabranjuje igranje za pričanje budalaština, tad joj možda i zabrane.
Sandu ako te smara,jbg. zaobiđi nas koji dan,ovo je trenutno aktuelna tema
Leave a comment:
-
Pa kad u pravilima bude da se zabranjuje igranje za pričanje budalaština, tad joj možda i zabrane.
Leave a comment:
-
Originally posted by shminka View PostPaa da, neće je valjda streljati, nije ubila nikoga.
Ovako je ovo loš primer za sve.
Što je ispala nekolegijalna po ko zna koji put i nefer prema onom detetu Osaki je druga priča.
Leave a comment:
-
Kao sto je jedna strana histericna, trazi Ramosovu glavu i sl, tako je i druga, nema razlike nikakve.
Leave a comment:
-
Sramota treba da je bude za one optuzbe na konferenciji, bas sramota. Treba da se izvini, ali je verovatno boli k, a i ima cerku.
Leave a comment:
-
Da sam bio na mjestu Ramosa potrudio bi se da je onako hinjski isprovociram da upotrijebi silumožda bi je se tako riješili.
Leave a comment:
-
Originally posted by bojanaBG View PostMary Carillo tacno rekla kako jeste, svaka joj cast
Spoiler
Rekla je tačno ono što sam i ja rekla.
Izlaziš na teren,sudi sudija čije kriterijume znaš i znaš da se strogo drži pravila.Prilagodi se.
Što se Ramosa tiče, ne mora nam biti simpatičan, ali ovde je bio u pravu.
I tu je i početak i kraj svega.
Serena je već imala ispade 2009. 2011. kod različitih sudija,žena sudija.
O kakvom ona seksizmu bre govori?!
I povrh svega umesto da se ukaže na njenu grešku,od nje se pravi žrtva a sudija je uništen u javnosti...
Da je ovakav ispad imala Azarenka,Cibulkova ili pak Kirjos ili Djoković oni bi bili kažnjeni,ali ovo je Serena.
Leave a comment:
-
Nebitno da li je knjiski moljac, slepo se drzi pravila, nesimparican itd..valjda se sudijska slusa? To sto ima fleksibilnijih, boljih, uvek je tako, to ne znaci da treba ove prve manje da postujemo na poslu.
Nije ni meni simpa nikad bio, cak je i u BG na DC oba puta imao gluposti, ali samo je Serena kriv za ovaj cirkus, bez obzira i na pritisak i na cilj i sta je vec sve mucilo da ne nagadjam.
Hjuzova je bila perfektna.
Leave a comment:
Leave a comment: