Announcement

Collapse
No announcement yet.

US open 2018

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by MareLFC View Post
    Samo da se nekako prodje Herbert, nadam se da ce biti motivisan.

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
    Kyrios če biti itekako motiviran protiv Rogera.

Roger ne izgleda baš najbolje kad igra v daily session ali meč sa Kyriosom če se svakako igrati v night session što ide u prilog Rogera.

Očekujem dobar meč.

I meč Raonič vsa Wawrinka treba pogledati. Wawrinki ne leže dobri serveri. Po meni je Raonič blagi favorit.

Od svih igrača do sada na turniru najviše je imrpresionirao Del Potro.

Comment

• Velika steta sto se pokazalo na ovom USO da Felix Aliassime ima izvesnih zdravstvenih problema sa srcem.Nadam se da su prolaznog karaktera I da karijera nece biti ozbiljnije ugrozena.
      Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
        Velika steta sto se pokazalo na ovom USO da Felix Aliassime ima izvesnih zdravstvenih problema sa srcem.Nadam se da su prolaznog karaktera I da karijera nece biti ozbiljnije ugrozena.
        Ovo je baš loša vijest za svijetski tenis.

Veliki talent i borac. Ponadao sam se da če to biti buduču br.1.

Nadam se da na kraju izpadne, da nije ništa ozbiljno.

I Nadalu su doktoru objašnjavali, da je njegova teniska karijea gotova kad je imao 20 godina zbog lošega stanja koljena, a na kraju čovječe igra svoj najbolj tenis u "starim" teniskim godinama.

Comment

• Originally posted by joshmor View Post
          pa ni u australiji nije padala kiša,pa krov bio,bože petra

no,ode i voznjacki,vožnjacki,voznjaki...'el zna neko kako se njeno prezime pravilno izgovara,ovi na ES se nalupaše za sve pare
          Kerolin Vozniaki bi trebalo da je ispravno ali ne garantujem...

Bojana,ima klima sigurno...U protivnom ne znači im puno...Napolju tipa 30stepeni a pada kiša,krov zatvoren bez klime...kakva je onda vlaga i temperatura unutar stadiona.
          Mislim da svi (Vimbldon,USO,AO ) imaju klimu i da ona ide u paketu sa krovom.Baš ću kasnije da potražim ili da pitamo Ozma

EDIT:

Sa zvaničnog sajta
          The meteorologists have dedicated phone and walkie-talkie lines directly to the tournament scheduling office. Once they advise that rain is on its way, the roof operators – located in a room on the broadcast level overlooking the court – are put on standby, and workers in the chiller plant which handles the air system are notified.
          https://www.usopen.org/en_US/news/ar...e_and_why.html
          Last edited by Marija81; 31-08-18, 13:48.
          Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
          Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
          "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Koliko ja znam, nema klime, a evo i sta wiki kaze

The stadium is not fully conditioned; a new chilled water ventilation system controls humidity when the roof is closed
            http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
            with experience.

Comment

• Virni gore u moj post,editovala sam istovremeno dok si ti pisala svoj...ne znam, sve je moguće ali mora da postoji nekakva varijanta hlađenja i sl...pitala sam i Ozma onako iz prve ruke...
              A i ovo je deo teksta sa zvaničnog sajta
              Three workers in the roof control booth follow progress through a number of computers, cameras and infrared sensors to monitor everything from roof speed and braking systems to temperature, dew point and humidity. The roof can open and close during winds up to 45 mph.
              Last edited by Marija81; 31-08-18, 13:52.
              Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• A sto bi Ozmo morao da zna

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                  A sto bi Ozmo morao da zna
                  Neka se potrudi,raspita...To bi Viško izvukao za čas

Comment

• Puca od srece Jelena, lepo ju je videti nasmejanu.
                    Dayman (a-a-ah...)
                    Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                    Champion of the sun (a-a-ah...)
                    You're a master of karate and friendship
                    For everyone

Comment

• Originally posted by Stefan-kobe View Post
                      Inace da, AO je ubedljivo 900 puta organiziraniji Slem od sve ostale.

da da,koliko su njega organizovano zajebali
                      Wizard

Comment

• Javio se i Saša... Potvrđeno je da postoji klima.
                        Znači mogli su organizatori da ona 2 dana pakla da poštede ljude bar na ta 2 stadiona i da na ostalima suspenduju igru do bar 16:00 po lokalnom vremenu...no nisu iz njima znanih razloga...

Comment

• pa koja je onda poenta maro?neki da se pržu,neki ne
                          Wizard

Comment

• Originally posted by joshmor View Post
                            pa koja je onda poenta maro?neki da se pržu,neki ne

Ne bi se niko pržio, moglo je da se igra na ta dva terena u normalnim uslovima a sve ostale mečeve sa sporednih da pomere do 16:00 kao onomad na AO...i niko se ne bi pržio. Ovako svi su igrali od podne na 35+...a na terenu je bilo mnogo više...

Comment

• pa čuj,dobro kaže old jim-za te pare nek se i pržu
                              Wizard

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                                Javio se i Saša... Potvrđeno je da postoji klima.
                                Znači mogli su organizatori da ona 2 dana pakla da poštede ljude bar na ta 2 stadiona i da na ostalima suspenduju igru do bar 16:00 po lokalnom vremenu...no nisu iz njima znanih razloga...
                                a on tvrdi da nema, isto je poznat novinar, sta cemo sad

sigpic

with experience.

Comment

Working...
                                X