Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ovo sto mi igramo je tugaaa, cele sezone ista prica, cista sreca da smo sampionat resili dosta ranije jer sa ovakvim rasporedom i igrom ne bi imali sta da trazimo u zavrsnici.
Navijaci teraju Maxa, covek ne zna gde je konja vezao, sta li on eksperimentise sa De Siljom i Kaseresom i Kvadradom meni nista jasno nije majke mi.
Da ako pustimo Atalantu sledece kolo da ljudi idu u LS ali kontam da ce da grizu zbog proslave. Tuga velika ova igra ali akd pogledas nemas pravu zamenu za ovog.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Gledajući izbor koji se spominje u medijima ne vidim da bi Max morao zazirati za posao. Ja sam uveren da neće on nigde i da će vas izluđivati i sledeće sezone.
Od svih potencijalnih zamena nekako mi ime Didije Dešana para uši. Nekako njega bi mogao zamisliti na čelu Stare dame sad koliko i dal je lud napustiti čelno mesto evropskog šampiona ostaje da vidimo.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Originally posted by bice View PostOvo sto mi igramo je tugaaa, cele sezone ista prica, cista sreca da smo sampionat resili dosta ranije jer sa ovakvim rasporedom i igrom ne bi imali sta da trazimo u zavrsnici.
Navijaci teraju Maxa, covek ne zna gde je konja vezao, sta li on eksperimentise sa De Siljom i Kaseresom i Kvadradom meni nista jasno nije majke mi.
Da ako pustimo Atalantu sledece kolo da ljudi idu u LS ali kontam da ce da grizu zbog proslave. Tuga velika ova igra ali akd pogledas nemas pravu zamenu za ovog.
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostGledajući izbor koji se spominje u medijima ne vidim da bi Max morao zazirati za posao. Ja sam uveren da neće on nigde i da će vas izluđivati i sledeće sezone.
Od svih potencijalnih zamena nekako mi ime Didije Dešana para uši. Nekako njega bi mogao zamisliti na čelu Stare dame sad koliko i dal je lud napustiti čelno mesto evropskog šampiona ostaje da vidimo.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
I ja sam za njega, pogotovo jer su Pep i Poketino nerealna.
Comment
-
https://www.youtube.com/user/legacal...rt=p&flow=grid
Sad baš gledao YT kanal Serie A, i od 37 najgledanijih klipova na kanalu, njih 35 ima u svom nazivu Juventus. Ova 2 ostala su highlights mečeva Atalanta-Milan i Napoli-Milan.
Da ne pričam da većina tih klipova ima u nazivu reč Ronaldo ili sliku CR7.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Palermo je deklasifikovan na poslednje mesto i ispadanje u Seriju C zbog finansijskih malverzacija u periodu 2015-2018. godina. Kao posledica odluke, Peruđa je ušla u plej-of, dok bi Salernitana i Fođa igrale plej-aut. Venecija se pomerila mesto gore i ne bi učestvovala u plej-autu.
Palermo ima 48 sati da uloži žalbu.sigpic
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostPalermo je deklasifikovan na poslednje mesto i ispadanje u Seriju C zbog finansijskih malverzacija u periodu 2015-2018. godina. Kao posledica odluke, Peruđa je ušla u plej-of, dok bi Salernitana i Fođa igrale plej-aut. Venecija se pomerila mesto gore i ne bi učestvovala u plej-autu.
Palermo ima 48 sati da uloži žalbu.
Svakako, očekuje se još jedno vrelo i dugo leto pred tribunalima.sigpic
Comment
Comment