Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by 61563; 17-03-19, 22:53.
-
Neka da Telekom makar 1 meč nedeljno na O2 pa makar i termin nedelja 12:30h...
Mislim verujem da će ciljati sve mečeve kad su protesti. I za fudbal (Zvezda, Partizan), i za košarku (Zvezda, Partizan) i za inostrane lige. Možda daju neki meč PSŽ-a!?IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View PostNeka da Telekom makar 1 meč nedeljno na O2 pa makar i termin nedelja 12:30h...
Mislim verujem da će ciljati sve mečeve kad su protesti. I za fudbal (Zvezda, Partizan), i za košarku (Zvezda, Partizan) i za inostrane lige. Možda daju neki meč PSŽ-a!?IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
ima Juve opciju otkupa, koju inače FIFA želi da ukine u Italiji...
Šaranović kaže da Žervinjo ima 27 godina (u maju puni 32) a Tešanović kaže da je Daversa u Parmi tek od decembra i da je malo vremena u klubu (došao u Parmi decembra ali 2016. i iz Serije C ih uveo u Seriju A).IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Il Capitano View Postima Juve opciju otkupa, koju inače FIFA želi da ukine u Italiji...
Šaranović kaže da Žervinjo ima 27 godina (u maju puni 32) a Tešanović kaže da je Daversa u Parmi tek od decembra i da je malo vremena u klubu (došao u Parmi decembra ali 2016. i iz Serije C ih uveo u Seriju A).
Jos nesto su lupali isto zaboravih sta beseDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment