Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Na osnovu jedne utakmice ti pricas da je punoglavac, vidi se da ne pratis Juventus. Svakome dodje dan kada ne ide nista od noge, pa eto i njemu, inace je decko odlican ove sezone.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Fino igra Inter, prosle sezone su bili 1. do decembra, ali sa znatno losijom igrom.
Videcemo ove godine, pogotovo sto guraju i u LS sasvim dobro.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Nema Inter ni zrno kreativnosti, nigde da vidis kakav trougao kod pasova i otvaranje za isti, mucenje kad te neko pritisne. Nemaju pasove kroz sredinu, tu je kriv i Icardi, uopste ne ucestvuje u build-up, a nije da nema dobru kontrolu lopte. Previse prostora medju linijama... da ne mracim previse, Spaleti me razocarao, mislio sam da je bolji od ovoga, daj loptu na stranu pa sta bude.
A igraci imaju jaku volju, dosta pobeda se izvuklo na cistu volju igraca. Simeone ili Mou, takav neki tip trenera bi im bas legao.Last edited by Prototype; 11-11-18, 15:35.
Comment
-
Mnogo srece imao Inter do sada, bas ih kenjalo, pobedjivali a igre nigde. Gasperini ih vratio na fabricka, vidim navijaci se zale na umor i na pojedine igrace, i bez toga Atalanta odigrala najbolju utakmicu ove sezone i zasluzeno slavila. Handanovic je spasio Inter vece bruke, realno je trebalo biti jos 2-3 gola.
Treba iskoristiti ovo i pobeci Interu, ali derbi sa Milanom je uve specifican i nisam ubedjen da cemo dobiti veceras.Dreams are coming true.
Comment
Comment