Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 61563 View PostLo Celso u Betisu ,pozajmica sa pravom otkupa 30m,ima Betis odlicnu igru/tim,po meni fali im samo jedan klasican dobar spic
Sevilja mi je bas paklena ,po meni borice se za top4, doveli i Promesa
Comment
-
Originally posted by Raymond Reddington View PostVeć u nedelju ćemo da vidimo ko je pakleniji.
Sad videh Ljubo, al evo @radulov okacio,bilo jos jutros po celom TWLast edited by 61563; 01-09-18, 00:46.
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostJa licno,onako neutralno dajem vama prednost,svdija mi se ova Sevilja ove godine,dobrog ste i trenera doveli iz Girone,al i i Betis igra prelepo,al po meni bas im fali neki klasican spic,koji ce da posprema,recimo oni da su uzeli Silvu bilo bi pakleno
Sad videh Ljubo, al evo @radulov okacio,bilo jos jutros po celom TW
Comment
-
Mislio sam da u PSZ-u ozbiljno racunaju na Lo Selsa ali eto Betis iskoristio sansu da ga dovede bar na pozajmicu a ko zna mozda za godinu dana potpise dugogodisnji ugovor.
Rafinja je trebao da predje u Betis ali nije doslo do dogovra sa Barselonom. Inter je napravio gresku jer nije doveo Rafinju a mogli su lako to da odrade, on se tamo fino uklopio i igrao odlicno.
Comment
-
Kako stvari stoje, pade Atletiko bez ispaljenog metka..Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment