Ma da Isko zabije sta treba pito bi te ko lezi. Ovako ce primit jos dva ne zabiju li do pol, u obrani su ziva katastrofa,igra se ko kako oce, na obicni dupli pas Marselo ne zna di bije
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mrkela View PostPa rekli su da Kurtoa nece braniti jos ovo kolo.sigurno iako trenira vec dva tjedna.
Lepo ih Borha izlomio kod gola, i pogodio u pravo mesto, gde nema branjenja.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Nemoj započinjati, i ovde će se otvoriti rasprava sad opet sve ispočetka što smo na temi Premijer lige već pročitali.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Nema sta da trazi Bejl na lijevom krilu s obzirom da ovi igraju povuceno, a dribling na lijevu po liniju mu ne prolazi, a i ako prodje ide cebtarsut di je samo Benz, mora na desno pa da zabada u sredinu ili laznjak pa pici po boku.
Ne znam,meni ovaj Lopetegi bas smrdi, cudan neki tip. Koji kurac drzis Modrica na klupi, nije spreman, nek ide kuci, kakve gluposti, jbt spanci tvoji, stavi ga 60min nek izdominiraju i onda ga vadi.Last edited by Mrkela; 26-08-18, 23:06.
Comment
Comment