Announcement

Collapse
No announcement yet.

LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ako nije u pitanju neka lakša povreda ne vidim razlog za Mačinovu odluku da Andre Silva ostane na klupi.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Jako duva po Barsinom levom boku. Svi opasni naleti Andalužana idu preko Albe.
      Šakirin mali postaje kritična tačka Barsine defanzive.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
        Jako duva po Barsinom levom boku. Svi opasni naleti Andalužana idu preko Albe.
        Šakirin mali postaje kritična tačka Barsine defanzive.
        Postao je već odavno.
        Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Toliko je očito bilo šta će se desiti.
          DALE 1992-2020
          NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

• Pike igra najbolje ove sezone u odbrani Barse inace.

Slaba leva strana, Alba danas glumi Marsela

Comment

• Comment

• Kakav majstor.
                Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Kakva kretnja ove trojke napred kod kontre. Uksrtiše i zbuniše ovu dvojicu u odbrani i ostaviše samog Navasa.

Auuuuuh, kakva golčina Messija. Mađija...
                  I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Kad je teško LEO MESI.

Comment

• Originally posted by NemanjaMiks. View Post
                      Postao je već odavno.
                      Izgleda mu Šakira daje p.... pre tekmi pa ga iscrpi toliko da klone dušom kad ne treba.

Comment

• Haha zamalo Pike.

Kutinjo apsolutno nebitan.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Comment

Izgleda mu Šakira daje p.... pre tekmi pa ga iscrpi toliko da klone dušom kad ne treba.
                          Od tebe ovakav post nisam očekivao. Pa ti si kralj metafore i epiteta.. Daj nesto kreativnije.
                          DALE 1992-2020
                          NIKAD ZABORAVLJEN

Comment

Ako nije u pitanju neka lakša povreda ne vidim razlog za Mačinovu odluku da Andre Silva ostane na klupi.

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
                            Ne znam bas da li je povreda. Silva ne igra kao na pocetku sezone, a Promes igra sve bolje i bolje. Tako da i da nije povreda nije mi nelogicno.

Comment

• Jel se ikada desilo da se Suarez složi sa nekom odlukom arbitara koja je upućena protiv njega?
                              Prosto ne mogu svariti komentare kako je Urugvajac van fudbalskih zbivanja jedan miran povučeni čova.
                              Gledajući ga na fudbalskoj travi imam osećaj da je neviđena prznica i ogavština.

Comment

• Originally posted by Raymond Reddington View Post
                                Ne znam bas da li je povreda. Silva ne igra kao na pocetku sezone, a Promes igra sve bolje i bolje. Tako da i da nije povreda nije mi nelogicno.
                                Promes polako vraća stari sjaj iz vremena kada kidao u Spartaku iz Moskve.
                                Za mene je Silva paklen špic. Ko stvoren za velike duele.
                                Očekujem ga zadnjih pola sata.

Comment

Working...
                                X