Benzema se smorio..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
LaLiga Santander & LaLiga 1|2|3 2018/2019
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
-
Ocekujem da se jave Uros i onaj sa 5 cifara ovde, ako imaju obraza. Kakve su sve uvrede bili u stanju da ispale pre mesec - mesec i po, to je strasno. Nadam se da je svakome ko je pogledao tu raspravu bilo jasno koliko ta dvojica troluju.
Ocekujem i da se Vladan javi sa svojim "Real je jaci od Barse po pozicijama". Razbijeni su, jos nam Messi nije igrao.
Real u najjacem ovosezonskom sastavu zgazen, to nije bilo tesko predvideti. Takodje, nije bilo tesko predvideti da ni ove sezone nema nista od osvajanja spanske lige i da prosle sezone svakako nisu bili najbolji tim Evrope. Takmicarski najuspesniji da, najbolji kao tim i zbir pojedinaca ne.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Vec su poceli. Sustinu u fudbalu ne poznaju, moze Real da napravi mnogo bolju ekipu od proslogodisnje bez Ronalda, ali treba odresiti kesu i raditi onako kako rade svi bogati klubovi koji jure trofeje. Nije to NBA pa da se Cleveland raspadne jer je otisao the king.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Što ne prenose Alaves, da vidimo ovu ludnicu.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostJa mislim da Realu vise nedostaje Zidan nego Kristijano.Real je prije Zidana isto bio gazen od strane Barse i kad je Ronaldo bio tu.Ali sad ce fanovi naduvenka sve da pripisu njegovom odsustvu sto po meni nije realno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment