Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cincinnati 2018.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
    Ocekivan rezultat, mada sam mislio da ce i rutinskije od ovog biti, a moglo je tako u drugom setu. Svaka cast Noletu na kompletiranju mastersa.

Rodzer......mislim da covek ne moze vise, ovo danas je bas lose izgledalo.
    Pa i ovakav dodje do finala. Da nije bilo Novaka i osvojio bi.

Comment

• ,,nije me bilo dve godine pa sam baš planirao ovde da uzem devedesetu..."

Comment

• Kakav mlohav aplauz.

Siguran sam da neki Conga igra veci bi aplauz dobio.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Comment

• Bravo Nole,sve si osvojio.

Comment

• Iskrene cestitke, ako je neko zasluzio ovaj trofej to je Novak. Ni Roger ni RAfa nisu bile blize kompletiranje Mastersa, Novak se mucio par godina al eto docekao i osvoijo preko najgoreg moguceg protivnika za njega ovde, Roger Federer. Zastrasujuce je ovo, barem za meni, on je osvoijo dva Mastersa gde je skoro nemoguce dobiti vladatelja, MC i Cincy, a naravno to je ucinio preko Rafe i Rogera. Svaka cast jos jednom i cestitke.
            OVAKO

Comment

• I meni deluje da je gotov Roger, penzija je bas blizu

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
              Originally posted by Casiraghi
              Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
              Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
              Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Maro ko sisa kakva je vazna

Comment

• Vajda kakav otac!!!

Hvala Rogeru na tituli i na dodatnom samopouzdanju, odigrao je ocajan mec. Bio je potpuno inferioran sa osnovne linije, mucio se sa intezitetom, slabo gadjao iz polja a sve kratke loptice slao u sred mreze. Pokusao je da uzme ovo na trik, na vic, kada je shvatio da ne moze nista veceras.

Novak sasvim solidan, bice sigurno jos bolji na USO.

Uzeo si sve majstore
                  There's something wrong with me chemically
                  Something wrong with me inherently
                  The wrong mix in the wrong genes
                  I reached the wrong ends by the wrong means
                  It was the wrong plan
                  In the wrong hands
                  With the wrong theory for the wrong man
                  The wrong lies, on the wrong vibes
                  The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Lepo sam vam rekla da Rodžer nije blistao u toku nedelje,i da Novak ovo može da dobije...mislili ste da se sprdam. Bravo još jednom za Novaka ali i za Rodžera na borbi i volji i strasti prema sportu
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
                    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
                    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Kakva je tooo fudbalska atmosfera bila, leleee. Fedja se, kukavac, totalno raspao nakon prvog, izjednacujuceg brejka Novaka u drugom setu. Srecom po Novaka, jer je i on posle toga ljoknuo. Obojica su lose reagovali na kaubojsku atmosferu, za koju su uglavnom odgovorni divlji Novakovci. Ali uopste ne zalim Fedju zbog toga, takvi njega prate kroz cijelu karijeru i na njihovim krilima je gazio sve pred sobom.
                      Sudija fe-no-me-na-lan! Bar se meni cini tako. Korekcije na mjestu, besprekoran autoritet. Ispravite me ako grijesim, ali ucinilo mi se da je ona prica Novaka i njega oko upozorenja zbog prekoracenja vremena isla nesto u smislu: "Vidjeli ste, bio sam da uzmem peskir, pa loptice, pa..". "Od trenutka kad ste ustali sa stolice, vrijeme teče." Tacka. Amin. Novak je samo nakrivio glavu, okrenuo se i otisa da servira. Jel tako bilo? Odlicno.

Gazda se vratio! Nastavio je tacno tamo dje je stao. I potom uzeo jedino sto mu je nedostajalo u kolekciji. Na oba fronta je imao po jednog od dva najljuca rivala. Cifre su se poslozile taaako lijepo, da je pobjeda obojici donosia egal u h2h sa drskim "Kingslayerom". Obojicu je naguzio!
                      Last edited by Joker; 20-08-18, 00:35.

Comment

• I kako sad spavati?
                        Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Novak je uradio nešto što retko ko radi, napao je Rodžerova forhend i to sa uspehom. To nije prvi put ali je izgleda za Rodžera to ipak iznenađenje.
                          Ono što je sada i definivno, Novak se vratio u potpunosti.
                          sigpic

Comment

• Hvala do neba Vajdi, vecnom borcu protiv crnomagijaskih lelemuda

Comment

• ок четврти на листи за Лондон....
                              sigpic

Comment

• Golemo u p.m.

Svaka čast.
                                “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

Working...
                                X