Najvazniji su sati provedeni na terenu, Federer ima 37 godina, sad i jedan sat vise nego sto bi trebalo na terenu u ranijim rundama moze da ucini da ostane bez benzina u finalu. Vjerovatno nece, ali moze da se desi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2018.
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostNovak moze da dobije ali mora da drzi servis kako zna i umije, ode li mu servis, otisao mu je i set i ako izgubi set za 20 minuta do pola sata dzaba mu posle sve. Znaci mora mec da ucini fizickim, po cijenu da izgubi prvi set, ako set bude trajao sat vremena on i dalje ima dobre sanse, sto je duze na terenu njegove sanse rastu, ali on obicno gubi od Federera na ultra brzom betonu veoma brzo, kljuc je da traje prvi set.
Ja zapravo očekujem da ključ bude Novakov ritern. Federer uopšte nije ovde blistao.
Samo ga je servis održao na turniru.
Drugo- odlično se poznaju a ako neko može da iznervira Federera to je Novak, a kada je iznerviran Federer mnogo greši.
P.S. Jako je bitan i Novakov BH bez koga je došao do finala.
Jedino me plaši Novakova nervoza.
Nadam se da će nekako da se resetuje i da ubedi sebe da je sutra meč kao i svaki drugi.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Uf, 'bem mu miša.. Sad ponovo, kao pred polufinale W, da se prvo psihicki pripremim za moguci poraz, poravnanje h2h sa ljutim rivalom.. ubijanje u pojam zbog sestog izgubljenog finala na jednom prokletom turniru...
Ali to je nas Nole. Moze on da eksplodira sjutra, uzelio se i on fajta sa starom musterijom. Joooj, vec sam uzasno napet.Last edited by Joker; 19-08-18, 02:33.
Comment
-
FH Rogera je sjajan. Kod BH ce verovatno koristiti slajs i cekati pravu priliku da poklopi FH, po meni je Federer favorit, dao bih 1.60.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Imao je Deda i previše sreće u dosadašnjem toku turnira. Igrao sa rekonvalescentima i povređenim igračima i opet teško izlazio na kraj i sa takvim.
Na njegovu žalost, u finalu ga čeka 70-80% spreman i našpanovan igrač za ovu podlogu što će biti i više nego dovoljno da Deda doživi poraz.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Federeru se sve fino skockalo. Zreb lagan, sve protivnici koji ne mogu da mu naude. Potrosnja do finala minimalna i ako je jedan dan bio prinudjen da igra dva meca opet je sve bezazleno po njega proslo.
Sa druge strane imamo Novaka koji i ako deluje prilicno sveze je ipak potrosen i fizicki i psihicki. Tezak put do finala.
Igra Rodzerova nije vrhunska, ne igra kako zna da odigra, ali ipak igra dovoljno dobro.
Dok Novak povremeno bljesne, ali generalno igra srednje zalosno. Opet kada je najbitnije, u odlucujucim momentima je bio pravi.
Kada se sve uzme u obzir Federer mora biti favorit, ali ima i Djokovic svoje sanse. Neretko je on umeo samu zavrsnicu da odigra mnogo bolje nego ostatak turnira.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Шта се ви бринете за нервозу краља драме? Па он то шири заразу на противника и кад га зарази нервозом он драму претвара у хепи енд.... нису више у моди штанске серије, сад гледамо свако вече, драмае, трегедије са срећним крајем и сви задовољни....sigpic
Comment
-
Ako Novak osvoji Snsinati osvojio je sve vece turnire u karijeri? Imaju to Nadal i Federer i ako nemaju sta im fali,stvarno ne znam taj podatak. Naravno, srecno Novace3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by 61563 View PostSvidja mi se kako je RF tempira slicno ko pred W ,sve tanki protivnici,koje je resavao u TB,a da nista nije pokazao sem servisa i FH i na kraju zveknuo od Corica u finalu Halea, a W je vec istorijasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Дејан View PostNadal nema Majami i mislim Pariz, a Fed nema Madrid i Rim.(salim se kulturan sam ja).
P.S. Dobro je da je Bojana na odmoru pa ne cita komentareLast edited by colchonero; 19-08-18, 13:06.
Comment
Comment