U pravu je Joker, od njega sam pokupio, onako refleksno.. inace moje je Rolo ili Rola..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2018.
Collapse
X
-
-
Sve bih ja to zabranila...po imenu i prezimenu samo, molim lepo.
"I Majer bi da se sastane sa Vavrinkom"
Aaa kakva sansa, odeee..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ovo kao kad igraš veteranske turnire po gradu a i šire, odigraš jedan meč pa za par sati čekaš sledeći i tako dok ne padneš s nogu. Odličan trening izdržljivosti i priprema za US openLako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega
Comment
-
Originally posted by Joker View PostRodzer Federer je na ovom turniru kao riba u vodi. Plese coek. Bas me zanima hoce li Wawrinka uspjeti da ga oznoji makar.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Kisa samo sto ne padne, a oni jos pomeraju mec..
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Evo izlaze na teren. Biće zanimljivoŠampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment