Da li je Guduriću zabranjeno da napada koš?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Reprezentacija Srbije u košarci
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by kronostime View PostReprezentativci su nam takvi kakvi su, Selektor takodje - to izlazi na crtu ostalima i treba da se postuje.
EDIT: A obzirom da cu pelene gledati tek kad postanem deda (sto, kako ovaj moj nesmajnik radi i nije daleko) odmenjujem kolegu u pracenju foruma i ovog dela istog. To vam je sto vam je.
Comment
-
Meni je ceo ovaj turnir totalno nepotreban. Za par dana ti pocijne prvenstvo, a ti igras totalno nebitne utakmice koje samo zamaraju. Bas me interesuje koja je ovo utakmica po redu ove sezone Kalinicu, Bogdanovicu itd. Bolje nek odmore ljudi i nek treniraju tokom dana, nego da se krljaju sa nebitnim Gruzinima.sigpic
Comment
-
Milosavljevic je u jako losoj formi od pocetka priprema.
Sudije izgleda dobile na nagradnoj igri da sude ovu utakmicu. Retko se vide ovakva tri dunstera.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
-
Previše se oslanjamo na igru centara, spoljna linija je katastrofalna, Bogdan je zajebao Kobija i MJ-a zajedno u ispucavanju, šut 4/17 trenutno na 3 minuta do kraj utakmice.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by taliesin View PostAko je to tvoj stav onda slobodno moze da napises da ce tebe biti sramota ako Bircevic ode na prvenstvo i nikom nista. Ovako si izneo opstu tvrdnju i naravno da ce ljudi malo da se zajebavaju s njom. Ne bih voleo ni ja da ga vidim na prvenstvu ali daleko od toga da je to nekakva sramota, bilo cija. To je samo basket, zaboga.
Comment
-
Nadam se da Nedovic i Kalinic biti fit za prvenstvo, morace neko u spoljnjoj liniji da preuzima odgovornost povremeno inace cemo na celom prvenstvu gledati ovakve klizece startove na Bogdanovicu. Jovic igra pod rucnom, nadam se da je svestan da na prvenstvo ide kao prvi plej reprezentacije. Danas smo stvarno izgledali lose, cak i Lucic koji odlicno igra u poslednje vreme je imao neke wtf momente. Jedino Bobi isporucuje svoje.
Gruzija ekstra namazana i uigrana ekipa, mislim da nas ovako odavno niko nije prebio.Everyone is entitled to his own opinion, but not to his own facts. - Daniel Patrick Moynihan
Comment
Comment