Lingard je bas los,nigde ga nema
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostDobice Grinvud valjda neke minute, ocajni su svi trojica iza Lukakua danas.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostBio je oko ivice Mata, a i kontakt je bio blag. Može da se svira, ali i ne mora. 30-70% za mene da nije penal.
Loše suđenje, a tek 20. minut.
Junajtedu bez trećeg veznjaka duva promaja na sredini. Previše prostora za brzu tranziciju WH-a i kontre.
Comment
-
-
Originally posted by Ser Gagi View PostRoho koji se pet puta okrenuo u 2 sekunde da vidi gde je Anderson, i onda u sekundi zastaje
A u kaznenom bukvalno Ćića i mislim Dzons i Roho i Anderson. I on ostaje na nekoj sredini, ni tamo ni ovamo.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostNe znam da li mi je gora lopta DDG ili Roho i njegovo čuvanje Andersona.
DDG ima ozbiljne probleme se distribucijom.
Comment
-
Sve greška do greške, DDG osim što ne može da pogodi igrača nogom pa i da mu život zavisi od toga, sad izgleda ne može ni rukom. I Pogba je nonšalantno reagovao a Roho kao muva bez glave, mada smo iste ovakve golove primali zbog Šoa. Ukleta je ta leva strana.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment