Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League & SkyBet Championship 2018/19

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A što se ne da Keiti da postigne gol...
    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Gledaj Stivensa. E hvala Bogu.

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka
      Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• E živote

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.

Comment

• Svaka čast Palasu, uništili su Vest Hem u drugom, morali su da pobede na kraju, šteta samo bod za njih, odlična igra u drugom.

Comment

• Pobeda velšana za Emilijana Salu.

Comment

• Ukoliko Barnli osvoji bod il sva tri na gostovanju kod Brajtona etoo Sotona ispod crte.
              Neplaniran poraz na svom Sent Meriju zakomplikovao stvari Haselhutovoj četi.
              Biće do kraja paklena trka za izbeći to treće mesto koje vodi u niži rang.
              Fulam i Hudd su odavno prežaljeni.

Comment

• Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View Post
                Ukoliko Barnli osvoji bod il sva tri na gostovanju kod Brajtona etoo Sotona ispod crte.
                Neplaniran poraz na svom Sent Meriju zakomplikovao stvari Haselhutovoj četi.
                Biće do kraja paklena trka za izbeći to treće mesto koje vodi u niži rang.
                Fulam i Hudd su odavno prežaljeni.
                Ma neka ispadnu, neću da gledam uopšte mečeve gde ti igra čovek koji jebeno ne ume gol da postigne, zašto se svi prave ludi meni nije jasno. Isuviše je Ralf ozbiljan trener da bi se ovako zajebavao sa njim. Dogodine u čempionšipu!

Comment

• Comment

• 8 points off relegation, with Liverpool, Man United, Chelsea, Tottenham and Arsenal all to play.

Worrying times for Everton.

Gde je i šta radi Silva?

Šalu na stranu, baš su očajni.
                    I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Ne bi me cudilo da nama otkine bodove.

Comment

• Nije nemoguće.

Možda do tad bude drugi trener, koji će da ih trgne.
                        I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

• Originally posted by NemanjaMiks. View Post
                          Ma neka ispadnu, neću da gledam uopšte mečeve gde ti igra čovek koji jebeno ne ume gol da postigne, zašto se svi prave ludi meni nije jasno. Isuviše je Ralf ozbiljan trener da bi se ovako zajebavao sa njim. Dogodine u čempionšipu!
                          Ima jos dosta do kraja, nemoj da si na kraj srca. Mnogo timova ugrozeno, jos uvek drzite sve u svojim rukama sto je najbitnije.

Comment

• Kakav pas Barnsa bez gledanja i egzekucija Vuda.
                            Briljantno. Nema šta [emoji122][emoji122][emoji122]

Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока

Comment

• Everton deveti na tabeli, subjektivni osjećaj 13-14.

Teško će Silva da preživi, ne poprave li se rezultati zamijeniće ga do kraja februara. Taman tamo pred Liverpul

Comment

• Engleske sudije....

Ne svira čist penal za Brajton, lik izneo rukom loptu iz svog kaznenog. Iz toga Barnli napravi kontru i u istom napadu svira penal za Barnli.

Umesto 1-2, ono bude 0-3.

Samo VAR.
                                I LOVE HOUSE MUSIC!!

Comment

Working...
                                X