Ma koja teska situacija, nemojte biti neozbiljni. I da jeste, sam ju je napravio teskom, morao je da resi ono.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMislis na onu sansu posle greske Rose-a. Pa da nije sutirao odmah, izasao bi van terena sa loptom. Bila je teska situacija, jos je sutirao desnom nogom.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Pogba kao da igra termin sa ortacima, kakva je to glava.
Sudija nije svirao penal jer je Moura već pre pada izdržao dva duela, pa je verovatno smatrao da je pad čist nedostatak snage iako je Jones izbacio malo to rame.
Msm nije ni čudo što nije svirao penal, poprilično grubi i fizički i jedni i drugi s tim što Utd ima u potpunosti inicijativu. Dobro je ovo Mou postavio, dolaze do jakih kakvih takvih polušansi, a u odbrani to izgleda tako da Spursi dolaze do prvog šuta 5 min pre kraja. Sistemski to izgleda zategnuto, individualno Matić je imao onu jednu grešku, a Pogba se bukvalno zajebava po terenu.
Bez obzira, ovaj meč je ipak potpuno otvoren, nisu ni Spursi bili bez ikakvih šansi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by mark it zer0 View PostMa koja teska situacija, nemojte biti neozbiljni. I da jeste, sam ju je napravio teskom, morao je da resi ono.
Послато са SM-G965F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
E moj Zoze, da ovako spremas svaku tekmu, de bi nam kraj bioOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostE moj Zoze, da ovako spremas svaku tekmu, de bi nam kraj bio
Mozda je i bolje sto ga nisu dali, jer ko zna sta bi gledali nakon nekog ranog vodjstva.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostDa dodam za De Heu, zbog ovakvih ispucavanja i zbog toga što je linijaš on nije najbolji golman na svijetu, jednostvano nije najkoompletniji. Što se tiče refleksa i branjenja nemogućeg tu je bez premca.
Послато са SM-G965F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment