Haha, kakvo kolo za sada, jos samo da mi dobijemo kanarince veceras pa da zakuvamo poslednje 3 runde
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pomocnik je mogao da vidi da je uneo rukom... bukvalno.
U svakom slucaju smo parti brejkeriLast edited by belgrade_owl; 19-04-19, 22:03.
Comment
-
Hteodoh da napisem kako bi mi bilo zao da onaj gol Fletchera posalje Noric u play off, ali kad sam video kako se Vrancic bacio, sad mi je zao sto nismo pobedili.
Odlican mec, na kraju realan rezultat, ni jedan tim nije zasluzio poraz. Nama pobeda ne bi znacila puno u svakom slucaju, njima ovaj bod mozda bude presudan.
Norwich.......(87)
Stoke..........A
Blackburn....H
Aston Villa...A
Sheff Utd.....(82)
Hull............A
Ipswich.......H
Stoke..........A
Leeds..........(82)
Brentford.....A
Aston Villa...H
Ipswich.......A
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostFoden u startnoj postavi. D. Silva klupa.
Bravo Pep!
Ajde da se zgazi sada ovaj Totenhem ... da se zgazi sve do kraja prvenstva i uzme titula.
A Liverpulu zelim da osvoji LS ... Klop je to svakako zasluzio i igraci naravno ... svi cak i Henderson ... svi sem egipatskog Kralja sebicnjaka.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Štoperi Sitija gori od Fulamovih.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment