Bravo DDG, da te nije bilo, bilo bi 1:2
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKako ovo može biti žuti karton, samo mi to nije jasno...
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ako je faul u 16. i ako je odbrambeni pokazao želju da dođe do lopte (tj. nije bio start tipa povlačenje sa leđa ili saplitanje) onda sudija daje žuti.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKako ovo može biti žuti karton, samo mi to nije jasno...
Denying a goalscoring opportunity: Red card rule relaxed by IFAB
https://www.bbc.com/sport/football/36047575
Comment
-
Nisam znao da je uvedeno ali po meni glupo pravilo... svesno ulazis u rizik da zaustavis igrača koji sam izlazi na golmana. Pusti ga i možda primiš gol, ovako ga svesno rusis... to je po meni vredno duple kazne, crveni i penal pa ti posle razmišljaj zašto si ga kršio.
Mada opet ko sto reče Zola ako se vidi namera da je pokušao loptu ali ovde ne znam kako je mogao i da pridje lopti, start sa ledja i to je čist crveni.
Comment
-
Nema sta, zuti karton je neka vrsta (uvek bedne) kompenzacije zbog ponistenog gola.
Bilo to pravilo na snazi ili ne, bio je bas daleko od lopte, profesionalan fudbaler zna kad postoji teorijska sansa da se dodje do lopte. Ovde nije mogao, barem sa te desne strane gde je bila Martial-ova noga.
Fora je sto uopste nije trebalo ni da ulazi u start, Martial se useprtljao vec malo, ne verujem da bi dao gol.
Comment
Comment