Šta je sa Sanchezom? I gde je onaj Izquierdo iz Brajtona gotivan mi je bio prosle sezone
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sandugp View PostJel po tebi on nije odgovoran ni malo. Pametan si decko, uvidjas valjda neke stvari.
Evo ga Rom Lukaku... Nije to bas tako crno kao sto izgleda. Zoze je odlucio da trpi Lindelofa i svaka mu cast na tome. A za ove malo zaboravnije: Junajted igra najbolje kada juri rezultat, kada ne mora nista da cuva.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostBudi objektivan, samo to, Totenhem ima bolje igrače. Oni jure štopera Totenhema da ih apgrejduje. I ne mogu da ga dovedu. Ja ne omalovažavam Mančester Junajted već tu mazohističku transfer politikusigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNaravno da ima, imali su problema i sa Lesterom, Matic je tu kao problem kod nekih navijaca Junajteda, a da je Nemanja na terenu em bi se lagano izlazilo iz presinga em bi se bez problema drzala lopta
Razlika je jasna, samo ne znam kako Mou napravi od ovog malog zadnjeg veznog. Pogba nema def awarness, a Fred čini mi se još uvek se privikava, odličan je on igrač. No teško doći do izražaja sa ovakvom eksperiment sredinom.
Ali odbrana, ovo kao da gledam LFC od pre dve sezone.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostPo meni Totenhem nema bolje igrace. Totenhemovi igraci su u boljoj formi u odnosu ja Junajtedove ali kvaltetniji nisu. A sto se forme tice tu ima i do trenera, i do postavke, i do samopouzdanja...
Evo prnal. Idioti. Ja kažem anonimusi.
Comment
-
U zacetku akcije greska, pa onda rupa u odbrani, pa onda ludacki start.
Da ne govorimo kako je ovaj lose primio loptu ne bi ga ni dao.
A i sada je imao srece jos malo pa ko Luka Modric.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment