Treba da budemo pocastvovani jer gledamo najveceg stopera ikada koji je krocio na fudbalski teren.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2018/19
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Adam The Llama View PostOnda su svi fudbaleri nule od coveka, svi koji su napustili svoj prvi klub u kome su igrali. Znaci samo Toti, ovi ostali sve nule.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostTreba da budemo pocastvovani jer gledamo najveceg stopera ikada koji je krocio na fudbalski teren.
Da je najveći štoper ikad, nije. Možda bude za 5 godina, ko zna. Ali da je trenutno u top3 na svetu, to svakako. Što se tiče moje lične percepcije, trenutno i najbolji.Last edited by z0La; 05-04-19, 17:25.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by z0La View PostŠto je najgore, i treba da budemo svi počastvovani što gledamo ovakvog štopera. Kao što treba da budemo počastvovani što gledamo Ramosa(iako je najveća prljavština ikada).
Da je najveći štoper ikad, nije. Možda bude za 5 godina, ko zna. Ali da je trenutno u top3 na svetu, to svakako. Što se tiče moje lične percepcije, trenutno i najbolji.
Pa ce on za pet godina nesto uraditi i postati najbolji ikada?
I ko je to u ovom trenutku bolji stoper od njega na svetu?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostA sta odredjuje najboljeg ikada?
Pa ce on za pet godina nesto uraditi i postati najbolji ikada?
I ko je to u ovom trenutku bolji stoper od njega na svetu?
Za mene niko, napisao sam ispod da je meni najbolji trenutno?I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostTreba da budemo pocastvovani jer gledamo najveceg stopera ikada koji je krocio na fudbalski teren.sloboda ili ništa
Comment
-
Još ćete među sobom početi da se svađate da li je najbolji.
Što se mene tiče, kao čovek koji je odbio da igra za svoj tim, klub koji mu je sve pružio, samo da bi dobio svoj transfer, takav je za mene nula. A kao štoper kakav god da je, ja ga voleti ne mogu.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostTreba da budemo pocastvovani jer gledamo najveceg stopera ikada koji je krocio na fudbalski teren.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostJoš ćete među sobom početi da se svađate da li je najbolji.
Što se mene tiče, kao čovek koji je odbio da igra za svoj tim, klub koji mu je sve pružio, samo da bi dobio svoj transfer, takav je za mene nula. A kao štoper kakav god da je, ja ga voleti ne mogu.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostPa dobro, i klub je odbio da ga proda i zadrzao ga jos 6meseci protiv njegove volje. Ne vidim zasto je on ovde nula od coveka, mislim da ti je pogresno ovakvo razmisljanje.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostZnači kad bilo koji klub neće da proda igrača, on treba da odbije da igra? Da ne pominjem da je i kapiten bio, tako se ne ponaša prema klubu koji ti je mnogo toga pružio, i koji je od njega igrača stvorio.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostPa dobro, i klub je odbio da ga proda i zadrzao ga jos 6meseci protiv njegove volje. Ne vidim zasto je on ovde nula od coveka, mislim da ti je pogresno ovakvo razmisljanje.
Magarčina jedna nema drugog naziva. Ali polako, sad će on za godinu dana za Barselonu pa će ispaliti Liverpul kao i svi koji su tu valjali nešto pa ćemo videti kakvi će onda biti komentari.
Kakva je njegova strana priče? Nisam znao da kod ugovora ima strana priče. To možda po selima.
Mnogo su se igrači osilili. Zato Nejmar ne sme da pisne. Ne daju mu PSG i Najki, PSG-u nije problem da fa drži na tribinama do kraja ugovora. Govnar mali i onLast edited by Cassius Clay; 05-04-19, 18:42.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostMi ne znamo kakve su oni imali dogovore, i zasto je doslo do toga. Tako da je glupo zbog necega u sta nisi siguran niti znas sta se desavalo mrzeti ili voleti nekoga. Moras cuti i njegovu stranu price, ako je ima.
Sa druge strane nekima je prihvatljivo i da usmeno dogovore transfer Clyna u Cardiff pa da onda poslednjeg dana prelaznog roka bez objasnjenja, obavestenja i upozorenja prekrse usmeni dogovor i posalju tog igraca u Bournemouth i jos jednom pokazu nepostovanje prema drugima.
Comment
Comment